Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nagyon ciki ha a zacsim lelóg a lukamig ha hanyatt fekszem? 20 f
Figyelt kérdés
2016. jún. 12. 06:55
1/9 anonim válasza:
Ezt úgy hívják hogy kukoricászsák szindróma! Túl sok álló munkától jön ki
amit tehetsz:
1, hordasz fecske gatyát és támasztod a zsákod
2, felvarattatod a zsákod
vagy elfogadod hogy neked ilyen :) igazából gáz csak akkor lenne ha mondjuk fiúval akarsz szexelni és aki beléd akar hatolni azt zavarja hogy útban vannak a golyeszok....
3/9 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok, de nagyon izgató lehet. Küldesz róla képet? 😊
6/9 anonim válasza:
Ernyedt állapotban és melegben teljesen normális.
7/9 anonim válasza:
Bár nem vagyok meleg, de szeretem ha zacsimat kényeztetik, ha logós akkor könnyebb
8/9 anonim válasza:
Nem, miért ? Valaki leszólt miatta ?
9/9 A kérdező kommentje:
igen
2016. dec. 28. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!