Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elítélitek? Szex pénzért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélitek? Szex pénzért?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok és többször adódott úgy az életem Főiskola alatt hogy pénzért kellett szexuális szolgáltatást nyújtanom. Nem vagyok rá büszke de sajnos a muszáj nagy Úr. Elítélitek ha egy lány ilyenre kényszerül?

2016. ápr. 29. 10:28
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
100%

En sem itelek el senkit. Viszont igaza van azoknak akik azt irtak h ez lustasagra vall.. Olyan nincs h nem tudok elmenni dolgozni... Olyan van hogy nem akarok. Ez is munka valahol, de milyen? Jo ez neked? Szerintem hagyd abba zard le a multad legyen tartasod! No vagy! Ne csak a puncidrol lehessen ezt eszre venni, hanem a tudatossagodrol a tartasodrol a buszkesegedrol a kitartasodrol es meg sorolhatnam. Mikor kisebb voltal errol almodtal? A gyereknek aki voltal, le tudnad jatszani egy rovid filmben aki vagy most? Szerinted buszke lennel magadra? Semmi gond ha nemigy van, LEPJ TOVABB! Legyel eros turelmes es erdd el a celjaidat az eszeddel a kitartasoddal a bolcsesegeddel. Ha bele nezel a tukorbe egy kuncsaft utan, jo ezt latni hogy ez vagy te? Ha nem!: azt mondom Sok sikert. Biztosan menni fog, var rad valami sokkal jobb valami sokkal szebb, az elet, mikor azt mondod majd, Igen ez en vagyok en ertem el, on erobol, voltam lennt sikerult fel allnom es Buszke vagyok arra aki lettem! Puszi, es hajra.

24/L

2017. márc. 8. 02:03
 62/67 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártottál senkinek sem. Szerintem, ez nem bűn. Mindenkinek meg kell élni valahogy. Remélem szép életed van. :)
2019. szept. 25. 09:22
 63/67 anonim ***** válasza:
100%
En nem, csináltam már ilyet
2020. nov. 23. 15:01
 64/67 anonim ***** válasza:
86%

Előző!

Anyagilag hogy megy az ilyesmi, mi a szokásos tiszteletdíj?

2020. nov. 23. 16:34
 65/67 anonim ***** válasza:
86%
nagyon változó, 5 és 100 között tulképpen bármi lehet, egyénfüggő, kívánságfüggő stb.
2020. nov. 23. 19:24
 66/67 anonim ***** válasza:
86%
5-ért mit lehet kérni?
2020. nov. 23. 19:33
 67/67 anonim ***** válasza:
86%

Nem itéllekel. De 12óra+diákmeló+ tanulás. Ez hogy jön össze?

2munka melett még qrvultás is hogy élj...miben laktál palotában személyzettel?

És még tanultál is...nálad hány óra 1nap 36-48?

Vagy csunyán átvertek a fizuval vagy valami gubanc van sztorival.

2020. nov. 23. 20:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!