Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélitek? Szex pénzért?
Én ilyen lánnyal inkább összejönnék és együtt élnék, meg adnék neki pénzt amennyire feltétlen szüksége van a sulihoz, mintsem hogy csak megdugjam párszor és ezért "tejeljek"...
30/F
Én nem ítéllek el, de azt gondolom, hogy azzal ártasz magadnak, ha pénzért fekszel le olyan pasikkal, akik épp beléptek az ajtódon.
Nem elsősorban a HPV és egyéb fertőzésekre gondolok (HPV ellen az óvszer sem véd nagyon), hanem a lelki dolgokra.
Én, sem ítéllek el. Nagyon sok hölgyet ismerek, aki ezzel foglalkozik/ foglalkozott.
Ráadásul én mindig úgy alakítottam, hogy megismertem a magánembert is. Úgyhogy cseppet sem ítélkezem.
Fő, hogy ki tudtál szállni!
Én nem ítéllek el, mert a te életed, viszont hol az önbecsülésed?
Ismerősöm egyetemista, nem támogatják a szülei, ezért elkezdett gimiseket tanítani. Lehet nem él úgy mint egy királynő, de eltartja magát, és ráadásul nem kell megaláznia magát, hogy a testét áruba bocsátja.
Van olyan ismerősöm is, aki dolgozik fősuli mellett, szintén lány. Eszébe sem jutna, hogy pénzért lefekszik másokkal, hogy így szerezzen könnyen pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!