Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elítélitek? Szex pénzért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélitek? Szex pénzért?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok és többször adódott úgy az életem Főiskola alatt hogy pénzért kellett szexuális szolgáltatást nyújtanom. Nem vagyok rá büszke de sajnos a muszáj nagy Úr. Elítélitek ha egy lány ilyenre kényszerül?

2016. ápr. 29. 10:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
Probáltam több munkát vállalni.. takarítási hírdetést is kiraktam esetleg gyerekpásztorkodást idősgondozást is... de senki nem jelentkezett. nem várom el h most tapsoljatok hű így kell ezt csinálni. Nem ÉN szégyenlem magam és elítélem magam ez miatt. nem lustaságról van itt szó hanem egy végső dologról.. mert nem egyböl találtam ki azt hogy na szét rakom a lábam mert próbálokztam mindenféle munkával hátha jelentkezik valaki.. de senki ... Fizetni meg kellett.. majd a 2 szép szememért majd elnézik hogy nem fizetem ki a kolit?, hát nem ..
2016. ápr. 29. 11:30
 12/67 anonim ***** válasza:
97%

Én ilyen lánnyal inkább összejönnék és együtt élnék, meg adnék neki pénzt amennyire feltétlen szüksége van a sulihoz, mintsem hogy csak megdugjam párszor és ezért "tejeljek"...

30/F

2016. ápr. 29. 11:30
 13/67 A kérdező kommentje:
Már nem csinálom 1 éve mióta megismertem páromat. Ő húzott ki a szarból.. hála Istennek nagyon sokat köszönhetek neki és hálás vagyok neki :)
2016. ápr. 29. 11:32
 14/67 A kérdező kommentje:
Idén fogok végezni
2016. ápr. 29. 11:32
 15/67 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ítéllek el, de azt gondolom, hogy azzal ártasz magadnak, ha pénzért fekszel le olyan pasikkal, akik épp beléptek az ajtódon.

Nem elsősorban a HPV és egyéb fertőzésekre gondolok (HPV ellen az óvszer sem véd nagyon), hanem a lelki dolgokra.

2016. ápr. 29. 11:36
 16/67 Csak_egy_pasas ***** válasza:
92%

Én, sem ítéllek el. Nagyon sok hölgyet ismerek, aki ezzel foglalkozik/ foglalkozott.

Ráadásul én mindig úgy alakítottam, hogy megismertem a magánembert is. Úgyhogy cseppet sem ítélkezem.

Fő, hogy ki tudtál szállni!

2016. ápr. 29. 11:38
 17/67 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ítéllek el, mert a te életed, viszont hol az önbecsülésed?

Ismerősöm egyetemista, nem támogatják a szülei, ezért elkezdett gimiseket tanítani. Lehet nem él úgy mint egy királynő, de eltartja magát, és ráadásul nem kell megaláznia magát, hogy a testét áruba bocsátja.

Van olyan ismerősöm is, aki dolgozik fősuli mellett, szintén lány. Eszébe sem jutna, hogy pénzért lefekszik másokkal, hogy így szerezzen könnyen pénzt.

2016. ápr. 29. 11:52
 18/67 A kérdező kommentje:
természetessen VÉDEKEZVE voltam együtt férfiakkal. gyakorlat elött csinálnunk kellett mindenféle vizsgálatott. Makk egészséges vagyok nincs semmi bajom fertőzésem
2016. ápr. 29. 11:55
 19/67 A kérdező kommentje:
De ha fentem olvastad volna már írtam h Én is diákmunkáztam meg mindenféle munka hírdetést kiírtam... takarítás, gyerek vigyázás, idősgondozás... De nem jelentkezett Senki. fizetési határidő meg van és ha nem fizettem volna ki akkor utcára kerültem volna... csöveszhettem volna aztán meg fiatal lánykét meg úgy álltak volna hozzám az emberek h biztos valami zűlött drogos vagyok azért vagyok az utcán
2016. ápr. 29. 11:58
 20/67 anonim ***** válasza:
86%
Szívesen támogatlak, ha arról van szó. ;)
2016. ápr. 29. 12:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!