Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elítélitek? Szex pénzért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélitek? Szex pénzért?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok és többször adódott úgy az életem Főiskola alatt hogy pénzért kellett szexuális szolgáltatást nyújtanom. Nem vagyok rá büszke de sajnos a muszáj nagy Úr. Elítélitek ha egy lány ilyenre kényszerül?

2016. ápr. 29. 10:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
100%

Nem.és igen van az a helyzet amikor nagyon gyorsan kell a pénz.

Akkor nincs idő várni 1rendes munkára,akkor jön a "rendetlen".

Persze nem kell egyből qrválkodni...vannak 1éb modok is.

Pl.bér tételkidolgozás.korepetálás.

De 2 a lényeg ne hireszteld,és lépj túl rajta.

2016. júl. 29. 18:51
 42/67 anonim ***** válasza:
94%
Én azt ítélem el, aki ezért fizet, különösen ha otthon is meg tudná oldani, csak az idősebb.
2016. júl. 29. 19:03
 43/67 A kérdező kommentje:
Szerencsére lesz biztos állásom.. Párom mellett biztos nem csinálnám újra de akkor sem ha nem lennénk együtt. Azért kellett idő mire kialakult egy vendég kör.. És ha 2 hét alatt kellene sok pénz akkor gyakorlatilag lehetetlen mert a vendégkört nem 2 hét alatt alakítja ki az ember.. Szóval nem kezdeném el újra.. Akkor inkább megdöglök.
2016. aug. 17. 21:30
 44/67 anonim ***** válasza:
0%

csak gratulálni tudok, hogy a könnyebb utat választottad...mint a legtöbb nő.

Gratulálok a szexért megszerzett diplomáért, remélem jó munkahelyed lesz és sokat fogsz keresni vele, ha már semmit nem tettél érte.

2017. febr. 14. 15:12
 45/67 anonim ***** válasza:
86%
Semmiképp nem ítéllek el. Így oldottad meg a problémát és kész. Tovább kell lépni ezen
2017. febr. 14. 15:36
 46/67 anonim ***** válasza:
25%
a gyár gondolom büdös meló és k*rvulni kell... ügyes
2017. febr. 14. 16:22
 47/67 A kérdező kommentje:
12 órát dolgoztam gyárban diákmunka és az mellett
2017. febr. 14. 17:02
 48/67 anonim ***** válasza:
91%

Semmiképp nem ítéllek el.

AZOKAT akik viszont úgy gondolták, hogy van joguk téged arra használni, nem tekintem férfinak.

Pontosan ők azok, akiknek el kellene számolniuk a lelkiismeretükkel. Mert erre senkit semmi nem jogosít fel.

2017. febr. 14. 17:49
 49/67 A kérdező kommentje:
Értelek.. Több helyen dolgoztam egyszerre de 12 óránál többet nem dolgozhattam. Takarítani is eljártam..
2017. febr. 14. 19:37
 50/67 anonim ***** válasza:
90%

Ha újra csinálnál hasonlót írj nyugodtan :D

Érdekelne milyen árakon dolgozol.

22/F

2017. febr. 14. 22:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!