Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elítélitek? Szex pénzért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélitek? Szex pénzért?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok és többször adódott úgy az életem Főiskola alatt hogy pénzért kellett szexuális szolgáltatást nyújtanom. Nem vagyok rá büszke de sajnos a muszáj nagy Úr. Elítélitek ha egy lány ilyenre kényszerül?

2016. ápr. 29. 10:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
88%

44!

"Gratulálok a szexért megszerzett diplomáért, remélem jó munkahelyed lesz és sokat fogsz keresni vele, ha már semmit nem tettél érte."

Mi az, hogy nem tett semmit a diplomájáért? Szexért kapta a rektortól? Uganúgy tanult, mint mindenki, nem?

Az OK, hogy neked nem tetszik/taszító/antipatikus, ha valaki pénzért szexel, de az alaptalan fröcsögés csak hitelteleníti a véleményed.

2017. febr. 16. 11:23
 52/67 anonim ***** válasza:
0%

igeeen, végigseggelni pár évet úgy, hogy közben napi 5 percért nemcsak a megélhetésed, de még a plusz is garantált, HATALMAS teljesítmény. Mindjárt leborulok előtte, mert nem vagyunk méltóak a teljesítményére.

#dzsenderkurzus

2017. febr. 16. 11:50
 53/67 A kérdező kommentje:
Egyetlen egy jegyet se tárgyat nem úgy teljesítettem hogy le feküdtem valamelyik tanárommal... A tandíjra kapartam össze a pénzt.
2017. febr. 20. 02:39
 54/67 A kérdező kommentje:
És nem napi szinten csináltam csak heti 2-3 alkalommal
2017. febr. 20. 02:40
 55/67 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ítélem el, emberek vagyunk.
2017. márc. 4. 08:11
 56/67 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítéllek el, inkább sajnállak, hogy meg kellett aláznod magad, hogy befejezhesd a tanulmányaidat. Kívánom, hogy jól fizető munkád legyen, és soha ne kényszrülj arra, hogy ilyen módon megalázd magad!
2017. márc. 4. 08:34
 57/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen :) Remélem nem lesz így
2017. márc. 4. 09:09
 58/67 icu75 ***** válasza:
75%

Nekem egy kicsit sántít a történet, minden egyetemi városban van jó pár McDonald's kimondottan diákoknak való meló. Annyit meg is kaptál volna a havi melóért mint heti 2-3x-i kurvulásért.

Amúgy pedig nagyon úgy tűnik hogy te még most is azt csinálod, egy olyan valakivel jöttél össze aki kitart, nem tetszett és nem is vonzódtál hozzá, csak megszeretted mint kutya a kenyéradó gazdáját. Ez a kapcsolat is csak addig fog tartani míg be nem tudod váltani a diplomád egy jól fizető állásra,akkor meg fognak változni az érzéseid.

Nagyon sajnálom hogy úgy érezted nincs más választásod. A te döntésed és viseled a következményeit.

Nagyon vigyázz, az életben mindig vannak krízishelyzetek, és te hajlamos leszel ez után ezt az utat választani. És ezt a " barátod" is tudja.

2017. márc. 4. 09:23
 59/67 anonim ***** válasza:
82%

most itt mindenki úgy tesz, mintha ő lenne az egyetlen, aki így oldja meg a pénz-problémáit...

nincs ezzel semmi gond, na meg a te életed, tehát ha lenne is, akkor se értem, miért kéne erre másnak bármi negatívat mondania

2017. márc. 4. 11:00
 60/67 A kérdező kommentje:
Kedves icu már 2 éve abba hagytam. És fentebb írtam hogy 12 óráztam gyárban +eljártam takarítani diákmunka keretein belül.
2017. márc. 6. 02:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!