Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék ellazulni? Zavar az érintés.
Figyelt kérdés
Bi srác vagyok, már jópár éve kipróbáltam a másik oldalt, mert nagyon izgatott gyerekkorom óta. Először csak az orált szerettem volna kipróbálni, de olyan kedves pasival voltam, aki bevezetett mindenbe - csodálatos volt. Ám minden csak úgy működött, ha a saját cerkámmal én foglalkoztam. Azóta már sok alkalmam lett volna túllépni ezen, de mind a mái napig borzasztóan zavar és lelohaszt, ha egy pasi ott hozzámér. Hogy tudnék ellazulni, hogy izgasson, mert ez nem normális, hogy majd elélvezek attól, ha a számban vagy a popsimban van, de ha csak egy ujjal is a farkamhoz ér, azonnal kiszalad belőle a vér, és a kedvem is elmegy.2016. ápr. 6. 08:33
1/2 anonim válasza:
szerintem egyszer csináljátok úgy, és ha rossz volt, akkor maradj az érités nélkülinél :)
2/2 ftf1983 válasza:
Vannak olyan srácok, passzív srácok, akik nem szeretik, ha a farkukhoz nyúlnak. Ezzel nincs semmi baj, hiszen mindenki más. Egy ilyen srác nekem azt mondta egyszer, hogy neki a szája és a popsija a lényeg nem a farka. A farkával ne foglalkozzon a másik. Szerintem ne akard erőltetni a dolgot, ha Te így is élvezed a szexet, akkor nincs semmi baj. A másik fél meg értse meg, hogy ne a farkaddal foglalkozzon, hanem a popsiddal ;)
Amúgy lehet egyszer találkozol egy olyan sráccal, akivel idővel kialakul, hogy a farkaddal is foglalkozhat. És még egyszer, ne görcsölj a dologra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!