Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy vonzódik a fiukhoz, vagy csak szivat engem?
Na szóval.. Az van hogy van egy nagyon jó haverom akit pár hónapja (szeptemberben) ismertem meg. Sokat viccelődünk es én úgy tudom hogy hetero de nem vagyok benne biztos. Suliban mikor a folyosón voltunk sokszor csinálja azt hogy piszkálja az oldalamat vagy nekemdől es olyan kor néha hozzám simul. Multkor mikor igy nekem dőlt (nekem félig a zsebembem volt a kezem) éreztem hogy a kezem hozzá ért a fenekéhez. Ő nem szolt semmit igy en sem. De később ez tőbbször is megtortént. Párszor volt hogy én helyezkedtem ugy hogy a kezem lent legyen es akkor is hozzá nyomta.. De ma viszont ugy dőlt nekem mikor piszkálódott hogy a kezem végigsimította a belső combját a térdétől majdnem a csomagjáig. 100% hogy érezte de mégsem szólt semmit..
Lehet hogy élvezi mikor hozzá érek? Vagy a fiuk iránt is vonzódik? Vagy csak simán szórakozik velem?
Az a baj hogy nem tudom hogy mikor/hogy kérdezhetnék rá a dologra hogy mit gondol a fiukrol..(ha vannak őtleteitek vagy hasonló sztoritok leírnátok)
Elmeletileg igen.
Szinte egész nap egymassal beszelunk massal nem is annyira szoktunk hulyeskedni csak egymással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!