Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnék már szexelni, viszont félek az elsőtől és emiatt nem tudok ellazulni. Mit javasoltok? 20f
Az első alkalommal egy őrült szexis kékszeművel voltam, én 18 ő 22. Hát, jó nagy f..ka volt...20és a körmérete sem kicsi, de akkor még nem tudtam, hogy van akinek szó szerint akkora van mint egy orrszarvúnak.
Nagyon tapasztalt volt, és nagyon gyengéd, emberileg is rendes srác volt. Körülmetélt amúgy(...)
Szó szerint nekem szegezte a kérdést, hogy nem volt még fax a szádban? Hm, montam lehet így is kifejezni.
Kérdezte láttál már meztelen férfit..mondtam, hogy ilyen szituban még nem, hogy le akarok vele épp feküdni.
Mondta, hogy semmi baj, nem is lett.
Smároltunk sokat, az nagyon jó volt.
Aztán ő sz..pott le elsőként és kb 3 perc és elmentem...szégyenszemre :D
És aztán őt én és mondta, hogy őrült jó volt neki, tetszett az 'ártatlanságom" hogy őszinte volt ahogy csináltam, hogy annyira jól akartam neki csinálni.
A lábaimat a vállaira rakta és az egyik ujjával sikosítót rakott fel, és amikor belémnyomta, hát csillagokat láttam, aztán kihúta és ezt ismételte az álló dákóval 3-4 szer aztán elkezdett bennem mozogni nagyon lassan és gyöngéden aztán kicsit gyorsított de elkezdem karmolni a hátát szóval visszavett. 10 perc volt elmentünk mind a ketten az volt a legjobb hogy közben smároltunk folyamatosan meg nyaltam a nyakát és a haját simogattam és őrült jó volt.
De tény hogy fájt mint a ros.seb.
Utána még egy napig aztán elmúlt a 3. napon meg akkorát hasított amikor ültem a wc-n hogy azt hittem nem állok fel...:D
3 évig együtt voltunk :D
Nekem utána még jó pár együtt lét fájt vele.
Pár évvel később külföldön belebotoltam egy amcsi srácba, hát azzal nem tudtam lefeküdni...akkora volt neki hogy az kizárt!!!
Sajnáltam egy picit, mert én biztos vagyok benne, hogy akármennyire is mondjátok hogy a nagy a jó ez nem így van!!!
A túl nagy csak fájdalmat okoz hidd el!!
Ennek a srácnak annyira nagy volt és annyira vastag volt a körmérete hogy olyat még nem láttunk többen is megszemléltük...:D
Ha szerelmes vagy könnyebben fog menni a dolog.
Sziasztok! En sem voltam meg fiuval semmilyen formaban sem....viszont tervezem es izgat a dolog.
27 Bp....ha van valaki, aki szinten igy van ezzel, az irjon batran... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!