Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
71/93 anonim válasza:
De idegesítő már ez a r_bi.
Értem miért kellett átpártolnod a lányokra.
72/93 A kérdező kommentje:
én nem pártoltam át, a fiúkat szeretem..
most hülyékkel vitatkozzak? miért nem tudjátok ezt megérteni?:DD
2016. ápr. 7. 22:37
73/93 A kérdező kommentje:
Nem igaz, van pasim, akit szeretek.:P
Biztos te nem kellesz senkinek, azért vagy ilyen begyöpösödött. Most komolyan nincs életed, hogy itt hergeled magad?
2016. ápr. 8. 06:46
74/93 anonim válasza:
A pasid tudja, hogy biszex vagy?
75/93 anonim válasza:
Neked sok életed lehet, hogy több regisztrációval irkálsz ide hetek óta. Nincs pasija szerintem, kamuzott.
76/93 A kérdező kommentje:
Irigy vagy? Van pasim, aki szeret és boldog vagyok.:P
Nem tudja, hogy biszex vagyok, mert nem vagyok az.
Fogyatékosokkal én nem vitatkozok. Ez az egy regisztrációm van, hányszor mondjam bassszad meg?
2016. ápr. 8. 14:49
77/93 anonim válasza:
Az a baj drága, hogy te a tudománnyal vitatkozol. Ez a vita kb olyan, mintha azt mondanád, hogy a föld lapos, mert azt te döntöd el...
78/93 A kérdező kommentje:
jó, nem érdekel, fogd fel.:D
2016. ápr. 8. 16:11
79/93 anonim válasza:
Ha nem akarsz vitázni akkor ne mondd magad heterónak, mert nem vagy az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!