Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero lányok, ti nyaltatok, nyalnátok puncit?
fogadjunk, hogy valami kis 16-17 éves, ostoba szűzribi vagy, azoknak van ennyi eszük
2016. ápr. 1. 15:38
22/93 A kérdező kommentje:
# 20, lehet, hogy te leszopsz egy lovat, mindenki magából indul ki. és nem fekszek le olyannal, aki nem tetszik. emiatt meg nem vagyok ribi. 20 vagyok egyébként, hiába fogadgatsz.:D
egyébként nem volt olyan hűdejó, semleges volt teljesen.
milyen életű emberek vannak itt? itt már mindenkit leribiznek csak azért, mert kipróbált egy dolgot?o.O
"nem fekszek le olyannal, aki nem tetszik"
Csak kinyalod? Az már a leszbikusoknak az egymással való lefekvésnek számít, mivel betenni nem tudják egymásnak :D Ostoba vagy nagyon, saját magadat hazudtolod meg :D
A logikád szerint te szopnál le egy lovat, hisz simán létesítesz szexuális kapcsolatot olyannal, aki közömbös számodra, nem vonzódsz hozzá.
"milyen emberek vannak itt"
Hát ilyen ostobák, mint te.
2016. ápr. 1. 19:29
ez egy hülye kan :D ráírna valaki tuti nem tudná igazolni, hogy lány
2016. ápr. 1. 19:32
Logikád szerint, akkor ha valaki leszop egy lovat, pusztán "kíváncsiságból", akkor az illető nem undorító perverz, hanem csak szimplán egy ártatlan"kíváncsi"?
2016. ápr. 1. 19:34
26/93 A kérdező kommentje:
hát te fogyi vagy. mit értetlenkedsz? aki leszop egy lovat, az ő dolga, de én nem tenném. ahhoz pedig semmi közöd, hogy kivel fekszek le. ki akarja igazolni, hogy lány vagyok? istenem kit érdekel? ki vagyok én, hogy igazoljam bárkinek is? csak egy kérdést tettem fel, de egyesek nem tudják értelmezni és csak kötözködnek.
Ilyenkor szégyellem hogy a te korosztályodhoz, meg hogy egyáltalán egy fajhoz tartozom a magadfajtákkal
2016. ápr. 1. 20:03
28/93 A kérdező kommentje:
szégyellheted magadat felőlem.:) én nem teszem, nem öltem embert.:)
siralmas hogy lepontoznak mindenkit
sok agyhalott kangörcs, erre a kérdésre húzogatjátok most?
2016. ápr. 1. 20:19
30/93 A kérdező kommentje:
én is lepontoztam azt, aki nem tudott a kérdésre válaszolni és csak itt veri a nyálát, hogy milyen megvetendő dolgot csináltam. és meg akarják mondani nekem, hogy ez meg az vagyok. hagy döntsem már el én, hogy hetero vagyok. sajnálom, hogy összevesztünk, de nem tudok mit kezdeni az ilyen emberekkel. nem kérdek több választ, nem akarok veszekedni.
Kapcsolódó kérdések: