Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg léteznek "kíváncsi heterók"?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén én nem hiszek ebben. Nektek mi a véleményetek?
28 F/bi
2016. márc. 24. 15:45
11/15 anonim válasza:
Már ne haragudj előző de te félreértelmezted a Kinsey skálát. Lehet olyan, hogy valaki "többnyire heteró"
Én nem neveznék full biszexnek egy olyan pasit aki esetleg szopást bevállal de dugást nem.
12/15 anonim válasza:
Ez nem egy háromállású kapcsoló. Képzelj el egy skálát, mondjuk 0% a full hetero, 50% a semerre sem húzó bi, és 100% a full homo. Sok sikert, hogy hova osztod be a 25 és 75%-ot, a többi köztesről nem is beszélve. Szóval igen, miért ne lehetne kíváncsi. Ha kényszeresen bi-ként akarod besorolni, akkor megteheted, de az nem árnyalja eléggé a képet.
13/15 anonim válasza:
Szerintem felesleges kategóriákban gondolkodni és címkét ragasztani mindenre. Én inkább a lányokat szeretem, életemben vagy 4-5 pasi volt, akire azt mondtam, hogy bejön. Nem vonzanak az izmos, férfias srácok, ahogy a lányos melegek sem. Viszont kellő szimpátia esetén benne lennék egy kölcsönös orálba egy pasival. Járni, kapcsolatot kialakítani nem akarok férfival, amúgy is van barátnőm. Szexuálisan nyitottnak tartom magam, ennyi.
15/15 anonim válasza:
Léteznek. Én is kíváncsi vagyok hogy milyen egy másik férfival együtt lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!