Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tényleg léteznek "kíváncsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg léteznek "kíváncsi heterók"?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén én nem hiszek ebben. Nektek mi a véleményetek?

28 F/bi

2016. márc. 24. 15:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj előző de te félreértelmezted a Kinsey skálát. Lehet olyan, hogy valaki "többnyire heteró"

Én nem neveznék full biszexnek egy olyan pasit aki esetleg szopást bevállal de dugást nem.

2016. márc. 29. 18:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy háromállású kapcsoló. Képzelj el egy skálát, mondjuk 0% a full hetero, 50% a semerre sem húzó bi, és 100% a full homo. Sok sikert, hogy hova osztod be a 25 és 75%-ot, a többi köztesről nem is beszélve. Szóval igen, miért ne lehetne kíváncsi. Ha kényszeresen bi-ként akarod besorolni, akkor megteheted, de az nem árnyalja eléggé a képet.
2016. márc. 29. 19:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges kategóriákban gondolkodni és címkét ragasztani mindenre. Én inkább a lányokat szeretem, életemben vagy 4-5 pasi volt, akire azt mondtam, hogy bejön. Nem vonzanak az izmos, férfias srácok, ahogy a lányos melegek sem. Viszont kellő szimpátia esetén benne lennék egy kölcsönös orálba egy pasival. Járni, kapcsolatot kialakítani nem akarok férfival, amúgy is van barátnőm. Szexuálisan nyitottnak tartom magam, ennyi.
2016. márc. 30. 12:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
13 leírtad a lényeget!!
2016. ápr. 5. 10:14
 15/15 anonim válasza:
100%
Léteznek. Én is kíváncsi vagyok hogy milyen egy másik férfival együtt lenni. :)
2016. ápr. 10. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!