Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tényleg léteznek "kíváncsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg léteznek "kíváncsi heterók"?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén én nem hiszek ebben. Nektek mi a véleményetek?

28 F/bi

2016. márc. 24. 15:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
jelen
2016. márc. 24. 15:46
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

Én ia az vagyok, de az már inkább biszex, semmint heteró

Én a melegségben csak az anál szexet nem szeretem, de szopás, nyalás, bármi jöhet:)

2016. márc. 24. 15:50
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nincs ilyen. Ha egy picit is érdeklődik a saját neme iránt, akkor már nem nevezhető heterónak. Ez csak önmagunk megnyugtatása, hogy csak érdekel, de nem vagyunk bik. Én is ide tartozom, de már kezdem elfogadni magam :)
2016. márc. 24. 15:56
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem, ez önellentmondás. Ahogy "kíváncsi homoszexuálisok" sincsenek. Őket hívjuk biszexuálisnak.
2016. márc. 24. 16:22
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
A kíváncsi heteró az már biszex. A heteró az éppen az, hogy a saját nemében SOHA
2016. márc. 24. 20:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A kíváncsiság már a bi előszobája.
2016. márc. 25. 07:43
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
Kiváncsi hetero az aki nem meri bevallni magának hogy bisex
2016. márc. 26. 18:42
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem sincs. A férfiak és a nők szexualitását leginkább a Kinsey skála szerint lehet nézni. Vannak full heteroszexuálisak, vannak biszexuálisak (a többség!), vannak full homoszexuálisak és az elenyésző aszexuálisok.
2016. márc. 26. 19:05
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Erdeklodtem sokaig, kiprobaltam de nem tetszett, es lanyoknal kotottem ki.

Akkor en nem voltam kivancsi hetero?

2016. márc. 26. 19:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves fenti válaszoló! Válaszod előtti válaszoló vagyok.

Természetesen mindenki maga dönti el, sorolja be magát, hogy melyik szexuális irányultsághoz tartozik. Biztos, hogy a bizonyos Kinsey-skálán belül is lehetnek hullámvölgyek koronként, időszakonként. Lehet, hogy valaki 19 éves koráig kíváncsiskodik a saját neme felé (talán ki is próbálja 1x-2x), tehát addig be lehet Őt sorolni a biszexuális kategóriába, aztán 20 éves korában "bizonyos esemény hatására" megváltozik a szexuális irányultsága, és úgy dönt, hogy marad csak a lányoknál és már a heteroszexuális kategóriába lehet sorolni. Az igazság az, hogy én se tudom tutira, csak olvastam.

2016. márc. 26. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!