Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg léteznek "kíváncsi heterók"?
Megmondom őszintén én nem hiszek ebben. Nektek mi a véleményetek?
28 F/bi
Én ia az vagyok, de az már inkább biszex, semmint heteró
Én a melegségben csak az anál szexet nem szeretem, de szopás, nyalás, bármi jöhet:)
Erdeklodtem sokaig, kiprobaltam de nem tetszett, es lanyoknal kotottem ki.
Akkor en nem voltam kivancsi hetero?
Kedves fenti válaszoló! Válaszod előtti válaszoló vagyok.
Természetesen mindenki maga dönti el, sorolja be magát, hogy melyik szexuális irányultsághoz tartozik. Biztos, hogy a bizonyos Kinsey-skálán belül is lehetnek hullámvölgyek koronként, időszakonként. Lehet, hogy valaki 19 éves koráig kíváncsiskodik a saját neme felé (talán ki is próbálja 1x-2x), tehát addig be lehet Őt sorolni a biszexuális kategóriába, aztán 20 éves korában "bizonyos esemény hatására" megváltozik a szexuális irányultsága, és úgy dönt, hogy marad csak a lányoknál és már a heteroszexuális kategóriába lehet sorolni. Az igazság az, hogy én se tudom tutira, csak olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!