Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kezdjek el aggódni? Meleg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdjek el aggódni? Meleg a pasim?

Figyelt kérdés
Nagyjából 10 éve kézilabdázik és állandóan a csapattársaival van, együtt is laknak 3an, mindent együtt csinálnak, vagy ha nem velük lóg, akkor a többi haverjával és állandóan szíveket küldözgetnek egymásnak, meg becézgetik egymást,lehet, hogy csak viccből, de lassan már egyáltalán nem vagyok benne biztos. Mindig azzal jön, hogy csináljuk 3an a szexet, hogy ott legyen még egy csapattársa, kipróbáltuk már, figyeltem, de nem csináltak egymással semmit. Aztán másik alkalommal hülyéskedtünk és a csapattársával megcsókolták egymást, de nem pici csók volt, hanem nyelves és úgy láttam, hogy élvezte. Azt mondják mindegyik kézilabdás ilyen. Mit szóltok? Mit csináljak?
2016. jan. 11. 22:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is bi lehet, ha nagyon szúrja a szemed, akkor tisztázd vele ezeket. Ja és ne nagyon várd el, hogy teljesen hetero legyen, mert nem hinném, hogy betartaná, ugyanis az azonos neműekre is vágyik valamilyen szinten. Szóval szerintem az lenne a legjobb, ha megpróbálnád ezt megemészteni így, hogy ő biszex.
2016. jan. 14. 03:01
 22/31 anonim ***** válasza:
96%

Meleg de minimum biszex.

Nem is értelek ha már kaptál tőle fertőzést miért vagy még vele?

Megcsókolta a csapattársát,sziveket küldenek egymásnak,foolyton együtt lógnka,és ki tudja miket csinálnak ha te nem látod őket. :D

Beszélj már vele erről,és mondd meg neki ha pasira vágyik akkor pasizzon.

2016. jan. 16. 10:37
 23/31 anonim ***** válasza:
96%
Basszus egy heteró nem veri ki egy másik pasinak...
2016. jan. 16. 10:39
 24/31 anonim ***** válasza:
82%

Utcso!

Akkor te meg nem olastal a itt a leszbi rovatba ott aztan meglepodnel a "hetero"kislanyok mimindent csinalnak!

2016. jan. 16. 11:53
 25/31 anonim ***** válasza:
2016. jan. 16. 11:55
 26/31 anonim ***** válasza:
94%

köszönöm a felvilágosítást! :)

A leszbikus rovatba nem szoktam olvasni. :D

2016. jan. 16. 12:00
 27/31 anonim ***** válasza:
94%
30%-os már megint te vered itt a nyálad? :D
2016. jan. 16. 12:15
 28/31 anonim ***** válasza:
80%

Szivesen a felvilagositast!

Utcso! Gond van??

2016. jan. 16. 14:16
 29/31 anonim ***** válasza:
94%
Ha akkora sztár pár vagytok, akkor azon gondolkodj el, hogy a párod, hogyan adhatja másnak a tested? Ez neked belefér 1 normális kapcsolatba? Ha igen, akkor az se zavarjon, hogy szereti a nyelespinát. De egyszerű, mond neki, hogy te szivesen farba kapod, aztán meglátod mit mond rá.
2016. febr. 9. 07:18
 30/31 cydor válasza:
100%

Szerintem ezen nem kell kiakadni. 1 ha meg tudják beszélni és el tudják viselni egymás különcségeit, akkor nem kell titkolózni és egymás háta mögött nem kell kerülőutakat járni. szerintem így sokkal őszíintébb a kapcsolat. feltéve ha kapcsolatként kezelik és nem egy kitott kapu, ahol bárki ki és bejöhet.

Sokkal jobb, ha tudod kivel éli ki a bi hajlamait, mintha a hátadmögött titokban kellene ezt megtennie. (egyes felmérések szerint a hetero családapák 60%-a él titokban bi vágyakkal, és titkos viszonyokban, és közben megveti, vagy üldözi a meleg és bi férfiakat)

2016. febr. 10. 00:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!