Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek aggódni?
Figyelt kérdés
Mirabellát szedek, már az 5. levél közepén tartok. Előző hónapban 3féle antibiotikumot szedtem gombás fertőzésre (nem mástól, és nem a páromtól kaptam el.), így pluszban védekeztünk. Az utolsó vérzésem másfél hete volt, egy nappal hosszabb ideig tartott, és fájt is. most, hogy hazajöttem nyaralásról, az orvosom tanácsára elkezdtem probiotikumot használni (Vagilact-Q), de 3 darab után abbahagytam mert kellemetlen mellékhatása lett, és tegnap meg ma fura véres nyálkát tapasztaltam, pedig a ciklusom közepénél járok. Lehet, hogy mégis megtörtént a baj? Minden segítséget, tanácsot előre is köszönök! L/202015. aug. 25. 16:24
1/7 A kérdező kommentje:
Kérdésem kicsit pontatlan, kimaradt egy sor: Tehát a mostani ciklusom alatt is volt együttlét, és véletlen bennem is ment el, de gondoltam ez nem baj,csak én jobb szeretek félni. És most attól tartok, hogy a múlt havi antibiotikum kúra miatt nem állt még helyre a dolog, vagy pedig a probiotikum okozott pecsételő vérzést? egyáltalán lehetséges ez?
2015. aug. 25. 16:46
2/7 anonim válasza:
Mi lenne ha tesztet csinálnál??? }:/
3/7 anonim válasza:
Szerintem majd csinálj tesztet! az a biztos! :)
4/7 anonim válasza:
Hogy lehet véletlen benned elmenni?
Nem rossz indulatból, csak érdekel.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a tippet, varok meg egy kicsit es veszek jovo heten, habar a barnazas eltunt 2 nap alatt, es semmi tunetem nincs ami arra utalna, hog yvalami nem stimmel.
Kedves 3., fogalmazasi hiba, mert siettem, de ebbe nem mennek bele :D
2015. aug. 28. 09:32
6/7 anonim válasza:
Akármi is lehet, egy teszt mindenképp jól fog jönni. Ami viszont nekem feltűnt, hogy antibiotikumot kaptál gombára? Ráadásul 3 félét? Ez nem elírás? Mert ha nem, én keresnék magamnak egy másik orvost. Antibiotikum a baktérium okozta fertőzésre való. Gomba kezelésére antimikotikum kell. Viszont ha azt kaptál, az nem zavarhat be a fogamzásgátló következő ciklusába.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem elírás volt, 2 bajomat kezelték, és ezt kaptam rá :/ Hálistennek semmi gond, következő cikls után kipróbáltam a probiotikumot, hasonló mellékhatásokat tapasztaltam és a doki el is tiltott ettől a fajtától.
2015. szept. 23. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!