Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek el aggódni? Meleg a pasim?
Figyelt kérdés
Nagyjából 10 éve kézilabdázik és állandóan a csapattársaival van, együtt is laknak 3an, mindent együtt csinálnak, vagy ha nem velük lóg, akkor a többi haverjával és állandóan szíveket küldözgetnek egymásnak, meg becézgetik egymást,lehet, hogy csak viccből, de lassan már egyáltalán nem vagyok benne biztos. Mindig azzal jön, hogy csináljuk 3an a szexet, hogy ott legyen még egy csapattársa, kipróbáltuk már, figyeltem, de nem csináltak egymással semmit. Aztán másik alkalommal hülyéskedtünk és a csapattársával megcsókolták egymást, de nem pici csók volt, hanem nyelves és úgy láttam, hogy élvezte. Azt mondják mindegyik kézilabdás ilyen. Mit szóltok? Mit csináljak?
Egy hetero férfi még a gondolatától is irtózik annak, hogy más férfival smároljon.
2016. jan. 11. 22:53
12/31 A kérdező kommentje:
Abba is belegondoltam, hogyha szeretne, akkor nem akarna megdugatni mindenkivel, meg nem élvezné ennyire nézni, ha mással vagyok.
2016. jan. 11. 22:58
13/31 anonim válasza:
B+ Fertőzést is kaptál tőle? Ezek már keresztbe q.ták egymást.Menj el egy szűrő vizsgálatra csak hogy ne érjen meglepetés.Csak kiverték egymásnak.Előbb még csak smároltak poénból. Te jó ég ! Neked mi lötyög az agyad helyén?Te álom nő.
2016. jan. 11. 23:01
14/31 anonim válasza:
Ez maga a fertő!!! Kérdés hogy te ezt akarod? Mert ez a pali előbb vagy utóbb, be dob egy tízes Gang-bang-be.
Szép pár lehettek!Ha azt szereti nézni, hogy mással kefélsz!
2016. jan. 11. 23:09
15/31 anonim válasza:
Kicsit beteg? Az milyen? Kiverték egymásnak, de semmi bu ziskodás? :D Sztem hóember mellé ne állítsd mostnába :)
2016. jan. 12. 17:45
16/31 anonim válasza:
Eees!
Miert kell aggodnod?
Attol meg teged szeret!
A biknek neha a sajat nemukkel is kell lenni,de az ellenkezo nemueket szeretik szerelemben.
2016. jan. 12. 19:01
17/31 anonim válasza:
Annyit elfelejtettem,hogy ha norol lenne szo akkor ennyi negativ hozzaszolas rajtam kivul nem lenne,oket csak biztatnak persze....
2016. jan. 12. 19:03
18/31 anonim válasza:
16'
A kérdező egy heterónak hitt palival állt össze! Akiről most derültek ki dolgok! Nem tűnt fel? Olvasd már végig a sztorit!
Negatív rajtad kivűl.Most mit vársz? Dicséretet?
Biszexualitás egyenlő a szexuális identitás zavarral!
Egy se..el egy lovat űlj meg b+
2016. jan. 12. 20:58
19/31 anonim válasza:
18! De csunyan beszelsz!
Tudod a bi kategoriaban ezen nem kell kiakadni!
Amit irtam tovabbra is fenntartom!
2016. jan. 12. 21:00
20/31 anonim válasza:
8!-11!
Itt a racafolat arra amiket irtatok!
Persze ennel a linknel nem lattalak egyikotoket sem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!