Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek el aggódni? Meleg a pasim?
Figyelt kérdés
Nagyjából 10 éve kézilabdázik és állandóan a csapattársaival van, együtt is laknak 3an, mindent együtt csinálnak, vagy ha nem velük lóg, akkor a többi haverjával és állandóan szíveket küldözgetnek egymásnak, meg becézgetik egymást,lehet, hogy csak viccből, de lassan már egyáltalán nem vagyok benne biztos. Mindig azzal jön, hogy csináljuk 3an a szexet, hogy ott legyen még egy csapattársa, kipróbáltuk már, figyeltem, de nem csináltak egymással semmit. Aztán másik alkalommal hülyéskedtünk és a csapattársával megcsókolták egymást, de nem pici csók volt, hanem nyelves és úgy láttam, hogy élvezte. Azt mondják mindegyik kézilabdás ilyen. Mit szóltok? Mit csináljak?2016. jan. 11. 22:17
1/31 anonim válasza:
szerintem minimum biszex!! Ám az is lehet hogy te csak fedősztori vagy hogy ne derüljön ki!!!!!!!!!!
2/31 anonim válasza:
Lehet hogy biszex. És ez miért baj? Nem csalt meg. Ezért csináltátok 3ban. Ne aggódj. Nem fog elhagyni egy pasiért. :)
25F bi
3/31 anonim válasza:
Full meleg, de abból is a legocsmányabb,mert tagadja!
Te még egy hármasban is benne voltál?
Csak alibinek tart!
4/31 A kérdező kommentje:
Jajj istenem :(
Pedig sokat szexelünk, meg jókat nagyon. Régebben sok lányra rányomult, ezért gondoltam, hogy biztos nincs semmi baj. Aztán hallottam olyanokat, hogy kiverték egymásnak az öltözőben és elkezdem gyanakodni... Már kaptam tőle fertőzést.
2016. jan. 11. 22:28
5/31 anonim válasza:
"Szép pár lehettek". Zsák meg a foltja. :D
6/31 A kérdező kommentje:
Ha tudni szeretnétek igenis szép pár vagyunk! Álompár sőt, sztárpár! :D
2016. jan. 11. 22:37
7/31 anonim válasza:
Rendben, csak ne tudjak rólatok! :D Beteg világ.
8/31 anonim válasza:
Egy hetero pasi hanyingert kap azoktol amit o csinal, tehat valoszinu. Van kezilabdas rokonom, biztosan tudom hogy nem csokolna meg egy masik pasit sem.
9/31 A kérdező kommentje:
És ha csak kicsit beteg? Neee már, hogy meleg :D
2016. jan. 11. 22:41
10/31 anonim válasza:
Nincs kicsit meleg meg nagyon meleg, ezt nem celsius fokban merik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!