Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha az emberek nagy %-a biszexu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az emberek nagy %-a biszexuális, akkor miért van jelen a homofóbia?

Figyelt kérdés

Pl itt egy példa, amin ledöbbentem.

A britt fiatalok 49%-a nem vallja magát heteroszexuálisnak és 65%-uknak volt már homoszexuális élménye.

2015. dec. 5. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
pont ezért mert nem tudnak megbékélni magukkal, ezért bemesélik maguknak hogy utálják magukat.. ez is egyfajta védekező mechanizmus
2015. dec. 5. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
*utálják a melegeket (nem magukat)
2015. dec. 5. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
A homofóbiát a kereszténység hozta magával. És elég sok a keresztény. Egyébként Angliában hatványozottabban kevesebb a homofób mint itt Magyarországon.
2015. dec. 5. 16:11
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert egy csomó homár vizuális környezetszennyezést csinál, és ezt utálják bennük, nem azt, hogy otthon mit cisnálnak.
2015. dec. 5. 17:08
 5/9 A kérdező kommentje:

utolsó, ezt hogy érted?

avval mi baj van, ha mások előtt megcsókolom a párom, mint ahogyan a heterók is teszik?

2015. dec. 5. 17:28
 6/9 A kérdező kommentje:

# 1

de, ha utálnák magukat, akkor nem nyilatkozták volna a fentieket. de nem is Angliáról beszélek, hanem mondjuk Mo-ról. Gondolod, hogy itt is hasonlóak az eredmények, csak itt elfojtják magukban?

2015. dec. 5. 17:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A társadalmi nyomás hatására homofóbok az emberek. Full melegek közt is van egy rakás, aki homofób és veri a mellét, hogy fúj fúj b*zik, közben meg minden héten más farkát szopja titokban.

A felmérés meg nyilván anoním kérdőíven történt, azért kaptak ilyen eredményt. Ha névvel, arccal felvállalva kellett volna nyilatkozniuk, ezeknek az embereknek a fele sem mertve volna felvállalni, hogy volt már ilyen élménye vagy szeretné, hogy legyen.

2015. dec. 6. 07:28
 8/9 A kérdező kommentje:

# 7

Ez nagyon ismerős.:DD

Egyszer lefeküdtem egy hetero sráccal, am qva jó pasi, szerintem nagyon élvezte!

Megdöbbenten hallottam, hogy mások előtt, meg előttem is, hogy fújolt a melegekre.:((

2015. dec. 6. 10:15
 9/9 ftf1983 ***** válasza:
100%
A homofóbia egy tanult dolog. Sokan azért lesznek homofóbok, mert otthon vagy a környezetükben ezt tapasztalják, hallják. És vannak, akik a saját vágyaikat próbálják így "elnyomni". Valóban van nem kevés olyan, aki hangoztatja homofóbiáját, de közben meg szexel azonos neművel és nem is keveset.
2015. dec. 7. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!