Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az emberek nagy %-a biszexuális, akkor miért van jelen a homofóbia?
Pl itt egy példa, amin ledöbbentem.
A britt fiatalok 49%-a nem vallja magát heteroszexuálisnak és 65%-uknak volt már homoszexuális élménye.
utolsó, ezt hogy érted?
avval mi baj van, ha mások előtt megcsókolom a párom, mint ahogyan a heterók is teszik?
# 1
de, ha utálnák magukat, akkor nem nyilatkozták volna a fentieket. de nem is Angliáról beszélek, hanem mondjuk Mo-ról. Gondolod, hogy itt is hasonlóak az eredmények, csak itt elfojtják magukban?
A társadalmi nyomás hatására homofóbok az emberek. Full melegek közt is van egy rakás, aki homofób és veri a mellét, hogy fúj fúj b*zik, közben meg minden héten más farkát szopja titokban.
A felmérés meg nyilván anoním kérdőíven történt, azért kaptak ilyen eredményt. Ha névvel, arccal felvállalva kellett volna nyilatkozniuk, ezeknek az embereknek a fele sem mertve volna felvállalni, hogy volt már ilyen élménye vagy szeretné, hogy legyen.
# 7
Ez nagyon ismerős.:DD
Egyszer lefeküdtem egy hetero sráccal, am qva jó pasi, szerintem nagyon élvezte!
Megdöbbenten hallottam, hogy mások előtt, meg előttem is, hogy fújolt a melegekre.:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!