Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél ha? Kérdések heteroszexuálisokhoz és homofóbokhoz.
Mivel mostanában eléggé érdeklődőek vagytok a homoszexualitással kapcsolatban, nekem is lenne hozzátok pár kérdésem.
Mikor jöttél rá, hogy az ellenkező nemhez vonzódsz? Hogy kezelted? Mi lenne ha, a heteroszexualitáshoz viszonyulnának úgy mint most a homoszexualitáshoz( bűnként, betegségként ) kezelnék, te hogy állnál hozzá? Mit szolnál, hozzá, ha emiatt lelkileg vagy akár testileg terrorizálnának bántanak, egy olyan dolog miatt amit nem te választottál? Ha a fordított esetleg lenne az emberek többségének az elfogadott, te megpróbálnál az orientációdon változtatni? Ha igen és hosszabb idő után sem sikerül mit tennél? Mi lenne elmondanád a szüleidnek, hogy te heteroszexueális vagy és emiatt kirekesztenének a családból? Ha nem mernél azzal az emberrel kézenfogva végigsétálni az utcán akit szeretsz, mert megvetnének, és trágár, mocskos szavakkal cimkéznének meg emiatt? Ebben az esetben mit tennél? Hogyan viszonyulnál ezekhez az emberekhez, akik ok nélkül bántanak?
Érdekes, de támadó kérdés. Én a meleglobbi legnagyobb hibájának is ezt a támadó magatartást, a feltünősködést, megbotránkoztatást tartom. Ezzel nem fogtok semmire menni.
A pride nem megoldás, semmi bajom a melegekkel, de ez iszonyatosan irritál.
A saját szexualitásában 100%ig biztos férfi nem homofób.
Miért zavarjon valakit a másik szexuális élete, ha tudat alatt nem fél attól, hogy ő is olyan?
Az undor az más tészta...
Ha két férfi kézenfogva sétál, az nem zavar, de ha smárolnak attól undorodom.
Miért? Mert ez számomra olyan dolog amire nem lennék képes, undort kelt bennem. Olyan ez mint a pacalevés, azt is undorítónak tartom, el is fordulok ha valakit pacalt enni látok. :)
Bizonyos dolgok nem valók a nyilvánosság elé, a szexuális megnyilvánulások sem, főleg ha muszáj tudomásul vennetek, hogy azért a többség heteróbb beállítottságú mint ti.
Igen a heterok vannak a többségben.
Viszont vannak biszexuálisok is akár a házas férfiak közt is.
Az egyik oldalon, legtöbben olyan pasik írnak, akik az adatlapjuk szerint heteroszexuálisok, közben titokban meg...
Lehet, hogy a te baráti körödben is van ilyen ember.( Ne mondd, hogy nem hisz biztosan nem tudhatod)
Ha esetleg az valahogy kiderülne/ tudomást szereznél róla, hogy állnál ahhoz az emberhez ezek után, aki azelőtt barátod volt?
Igen elhiszem amit írsz :) dde ez azért van, mert alig van olyan ember aki fullheteró. Kisebb nagyobb mértékben mindenki bi. Aki meg ezzel nincs tisztában, de tudat alatt vagy akár tudatosan is érzi, hogy valami vele se stimmel, de nem akarja elfogadni, na ő lesz majd homofób.
Van ilyen barátom, és nem viselkedek vele másképp, miért tenném? nem a szexuális beállítottsága miatt a barátom.
Nem vagyok homofób. Semmi bajom a melegekkel, langyikkal, leszbikkel, stb., amíg saját magukkal foglalkoznak és nem velem.
Az azonban rohadtul bosszant, amikor valaki a kérdezőéhez hasonló arrogáns, támadó stílusban egyből lehomfóboz azért, mert nem vagyok búza.
Kedves meleg kérdező! Mi a lópisztolyért nem a saját dolgoddal foglalkozol? Miért velem? Mi közöm nekem ahhoz, hogy te nőhöz, férfihoz vagy kecskéhez vonzódsz? Legyetek boldogok, de ne tukmáld rám a nemi életed részleteit. Én sem dörgölöm az orrod alá, hogy a nők hoznak izgalomba.
Ha pedig mindenáron a véleményemre vagy kíváncsi, akkor vegyél vissza kicsit az arcodból és próbáld kulturált stílusban, minden lekezelő és bántó él nélkül feltenni a kérdésedet. Akkor talán nem az lesz az első gondolatom, hogy egy fax vagy.
Köszönöm.
Lehet homofób vagyok, és irritálnak a melegek bármilyen megnyilvánulásban.
DE sosem mutattam ki, elviseltem ugyanúgy, mint egyéb zavaró dolgokat az életben.
De a kiskorú gyerekeim nevében megköszönném, ha nem hirdetnék önmagukból kifordulva a másságukat.Én szeretném a családom folytatását, unokákat...és nem kinos pillanatokat.
Kedves 6. válaszoló!
Szerintem a kérdéseim nem lekezelően vagy bártúan tettem fel, csak kíváncsi vagyok azok véleményére akik nem ismerik a melegeket, mint embert, hogy ítélik el a másikat anélkül, hogy ismernék.
A kérdéseim nem csak a homofóbohoz szolnak, hanem a heterókhoz is, ha te egy olyan szót bárntónak érzel, ami nem téged jellemez, azt sajnálom.
Én nem vagyok meleg, de sok ilyen ismerősöm volt, és mind nagyon jófej, színes egyéniség.
Ellenben az összes homofób az empátia hiánnyal küszködő, korlátolt, mogorva, életunt ember.
Ők viszolyognak a szexualitás kinyilvánításától a "gyerekeik" védelmében(hülye egy kifogás részükről) ellenben a környezetük tönkretétele a depressziós morgásuktól harsogva, az teljesen oké, igaz?
Egy lány ismerősöm apja volt ilyen életunt f***, reggeltől estig szidott mindenkit, akibe bele lehetett kötni bármilyen kis fogást találva.
Ezekre az emberekre kellene valami közös elnevezés: életfób, boldogságfób, szociálfób, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!