Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "homofób" melegek depressziósok?
Figyelt kérdés
Gondolom elég sok homoszexuális férfi/nő mutat homofób megnyilvánulásokat, mikor szóba kerül a téma, leplezvén másságukat. Ez betudható önpusztításnak/lelki terrornak? Aki így vélekedik saját magáról, depressziós?
Válaszokat előre is köszönöm.
2015. júl. 26. 20:31
2/11 anonim válasza:
Az ilyet úgy hívják, hogy látens meleg. Aki azt hiszi hogy ha szidja a melegeket el nyomhatja a saját másságát. Én utálom az ilyen embereket. Egyszerűen csak maguk ellen harcolnak. Akik ezt teszik hetero családot erőltettek magukra nem élhetnek teljes boldog életet ugyanis mások csak nem képesek ezt elfogadni.
3/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül depressziós, csak egyszerűen még saját magának sem képes beismerni másságát, nemhogy a többi ember előtt.
4/11 anonim válasza:
Nem ők nem depressziósak, csak nem képesek elismerni magukat. Az ilyenekből lesz később a náci, a fasiszta, a mániákus keresztény, a mániákus muzulmán, a mániákus jobbikos vagy az olyan apuka, aki veri a kisfiát mert az "csíra". Ezek nem depressziósak, csak alkalmanként rájuk tör egy depresszív állapot, amikor olyan kezesek mint a bárány, ez látható az Amerikai szépségben is.
5/11 anonim válasza:
Leszbikus vagyok és már sok meleg mondta rám azt is, hogy homofób. Mindezt azért, mert elítélem azt, hogy össze-vissza szexelnek mindenkivel, meg mert elvárják, hogy elfogadják őket, de kihívóak, provokálnak. Egy példa: voltam a Prideon párszor és támogatom is egy szinten, de hánynom kellett idén is a balettozó fiúkáktól a kamionon, illetve tavaly a papnak öltözött olasztól is. És még csodálkozik az olasz illető, hogy megverték? Elítélem az erőszak minden formáját, de azt is, ha valaki provokálja a többséget a liberális demokrácia örve alatt.
6/11 anonim válasza:
Nyugodtan provokálják csak a népet, ők is egész évben provokálják az LMBT személyeket. Egész évben bu ziznak, csíráznak, leszbiznek. Egész évben mindenhol csak az "ideális család"-ot kell nézni: reklámokban, sorozatokban, filmekben, hirdetéseken, még a mosóporon is. Engem speciel ez irritál a heterokban, és még nekik áll feljebb.
7/11 anonim válasza:
6: Nem helyénvaló, hogy megszólnak bennünket, de engem aztán nem érdekel ez az ideális család duma. Az ideális család a szereteten alapul és ez a szülők nemétől független, de szerintem nem kellene azon háborogni, hogy a heteró családot mutatják mindenhol. Ez a normális, ami nem jelenti azt, hogy mi nem vagyunk normálisak, csak még nem tart ott a magyar társadalom, hogy egyforma gyakorisággal mutassanak egynemű párokat és LMBTQ családokat is, de ha ilyen olaszok jönnek majomkodni, akkor nem is fogunk előre lépni.
8/11 anonim válasza:
Nem, nem feltétlen depressziósok, de ha ismersz ilyen embert, szerintem próbálj meg segíteni rajta :)
Mondd meg neki, hogy a melegség nem rossz, az viszont az, ha magára erőltet valamit, ami neki nem tetszik.
9/11 anonim válasza:
Én meleg vagyok és enyhén homofób, ennek ellenére nem érzem magam depressziósnak
10/11 anonim válasza:
Ahj, első válaszoló...ezt a poént én akartam elsütni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!