Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van más is aki így van ezzel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is aki így van ezzel?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok, fiúk semmilyen szinten nem jönnek be, tehát soha nem néznék úgy egy másik fiúra hogy hú de helyes vagy jó az alakja, egyedül azt próbálnám ki, hogy egy hozzám hasonló méretekkel rendelkező sráccal egymásnak kézimunkáznánk, vagy max orál, szóval az hogy a farok végén ki van, az totál nem érdekel, gyakorlatilag farok alapján választanék

ez mennyire fura, más is van ezzel így?

2015. júl. 28. 08:50
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Szimplán meleg vagy, vagy biszex.. Én heter vagyok, nekem nincsenek ilyen vágyaim.. Van még kérdés? 26/F
2015. júl. 28. 09:05
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
hetero*
2015. júl. 28. 09:05
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Az emberek jelentős hányada biszex, kisebb vagy nagyobb mértékben, és ez tény :)

Te ennyire vagy biszex, elfogadod, ha akarod kipróbálod, ha akarod nem.

Aki tudatalatt érzi a saját bisexualitását, de nem tudja feldolgozni, az lesz a homofób kecseg, aki meg túlzásba viszi a dolgokat, mert ez a divat, az meg a pride-on vonagló díszboozi kecseg.

Mindegyik undorító típus, pl vannak azok az emberek akik józanon állandóan boooziznak, részegen meg egymás f szát taperálják.

2015. júl. 28. 09:20
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Ez nem normális dolog. Egy egészséges hetero férfi nem vágyik szopásra, meg farok verésre egy másik pasival! Engem még a gondolata is taszít. A biszex hajlam pontosan az ilyen vágyakban mutatkozik meg. Attól, hogy nincsen érzelem egy szexuális aktusban, az attól még létezik. Nem csak attól biszex valaki, hogy vonzódik a saját neméhez (érzelem, látvány stb), hanem akkor is biszexnek minősül, ha mindkét nemmel szexel. Vannak pasik és nők is, akik csak az ellenkező nemmel tudnak érzelmi kapcsolatot létesíteni, de szexuálisan a saját nemükkel is csinálják.
2015. júl. 28. 09:31
 5/8 A kérdező kommentje:
tisztázzuk, tudom hogy nem vagyok hetero, tudom hogy van bennem egy kis bi hajlam... :Da kérdés az volt, hogy más is van-e így, nem is értem ezeket a válaszokat :D
2015. júl. 28. 09:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

mindenki okos akar lenni kedves kérdező, el se olvassák a kérdést.

Igen, még korábban nekem is így volt ez, hogy csak farok, és orál de taszított a gondolat, hogy férfival bármi több. Azóta ez módosult bennem, és elfogadotabbá tettem, hogy biszex vagy. Azóta már több is kialakult. Valaki leragadál annál, amit te írtál, valakinél meg szép lassan (mint nálam) teljesen kialakul ez a helyzet ami most van nálam :) Majd az idő hozza.:D De igen biztos vannak így még mások is, csak a kérdés kinél hogy alakul tovább a dolog:D 16/f

Egy pár okoskodónak:

Nem is csodálkozom, hogy egy hetero okoskodik arról, hogy mindenki biszex aki bármilyen dologban is ott van a saját nemével. Hány fiatal, kis tini (de akár idősebb haverok is) maszturbálnak közösen? Az is lehet egymásnak, az is lehet néha orál 1-2 percre. Ez mind az együtt lét, a szex hiány okozza, ami főleg fiatal korban van mikor beindul ez az egész "kanosláz". Kíváncsiak voltak, haverok. Alapvetően a nőket imádják. Ők nem akarják, nekik olyan tök mindegy hiszen haverok, aztán "najólvan...". Az a biszex aki akarja, és gondolkodik róla. :)

2015. júl. 28. 10:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én pont így vagyok ezzel, csak én a fiatalabbakét kedvelem, a velem egykorúak nem jönnek be!

És bizony a szerszám a lényeg, nem aki mögötte van... 36/F

2015. júl. 28. 21:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is így vagyok. A férfi test nem tud beindítani. Egyszer viszont szívesen kipróbálnám az orált, mert az érdekel. 26/F
2015. júl. 29. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!