Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok? Más biszex fiúk is így vannak ezzel?
CSAK bi vagy meleg fiúk válaszoljanak! Ha válaszolsz elismered, hogy egyike vagy!
Szóval ha pl masztizok sokszor gondolok fiúkra. Azonban ha elélvezek már gáznak tartom és azt mondom nem akarom. Általában elképzelem, hogy egy korombeli vagy fiatalabb fősulis vagy akármilyen vékony srác elégít ki.
Igen valszínűleg Biszex vagy!
Gondolom még fiatal vagy kevés tapasztalattal és nem tisztult le benned ez a kép az identitásoddal kapcsolatban.
Ez van ezt nem tudod befolyásolni csak van egy pár lehetséges ösvény amire ráléphet az ember ilyenkor.
Csinálhatod azt is ,h egy életen át elnyomod és folyamatosan becsapod magad.És akkor nyitsz férfiak irányában amikor már egy nős gyerekes apa vagy(vagy ha tényleg igazán mélyre temeted akkor soha bár ennek szerintem semmi értelme és meglehetnek a következményei) ez elég gáz.Illetve előfordulhat az is ,h kizárólag csak szexuális jellegű kapcsolatokat létesítesz férfiakkal ,de még mindig ott van az is ,h akár egy normál kapcsolatot is kibírsz építeni idővel 1 sráccal.Ez mind a saját személyes tapasztalatok alapján fog benned majd formálódni te döntöd el ,h milyen irányba.
"Más biszex fiúk is így vannak ezzel?"
Nem más biszex fiúk ha nem is tárták még fel magukat a külvilág előtt ,de legalábbis már magukban sikerült ezt a dolgot tisztázniuk.Így számukra nem jelent gondot meleg dolgokra ön kielégíteni vagy szeretkezni egy azonos neművel bűntudat nélkül.Ilyen dolgok a felismerés elején gyakoriak. Valószínűleg szinte mindenki így van ezzel mikor eljut a felismerésig mert rossz és negatív dolognak ítéli meg főkét a környezete hatására. Ez járhat bűntudattal,depresszióval,különc érzéssel a társadalomból való kirekesztettség érzésével,de idővel miután az egyén elfogadta és sikerült tisztáznia magában ezeket a dolgokat többnyire eltűnnek ezek az érzések.
Szia!
Meglehet, hogy bi vagy, de még nem biztos. Ugyanis nagyon ritka (vagy nincs is) az olyan, aki tisztán hetero, bi vagy meleg.
Sok heteronak mondott férfiben van hajlam egy kis mértékű vonzódásra másik férfiakhoz, kb kíváncsiság szinten. Tehát lehetsz túlnyomó részben hetero, kisebb biszexuális hajlammal. De ugyanúgy lehetsz bi is, aki még nagyon a felismerés elején van és nem fogadta el magát.
Vizsgáld meg magad, és tedd fel a kérdéseket: kikhez vonzódsz fizikailag? Kikhez vonzódsz érzelmileg?
Amúgy a meleg fiúkat igenis érdekli a "dugás", de úgy tudom jóval gyakoribb, hogy aktív felállásban, mert az áll közelebb a férfi szerepéhez a hetero verzióban. De az érzelmi része teljesen igaz. Gondold át, Kérdező!
*a bi fiúkat igenis érdekli a "dugás", elírtam.
előző
hasonlóan vagyok vele én is,csak nekem ez a "gáz érzés" csak közvetlen elélvezés után van,aztán elmullik.
és igen ez enyhe bisexualitás,mivel te vagy az aktív a fantáziában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!