Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, leszbikus/biszexuális lányok ti hogy vagytok ezzel? (Tobbi lent)
Bármiféle szexuális tevékenységet ugyan úgy élvezitek ha egy szép,csinos nő kényeztet titeket, mintha ugyan olyan jól csinálná egy nem éppen dekoratív nő?
(Pl: ha egy szép nő nyal aki nem csinos, vagy egy csinos de nem szép, vagy elő fordul hogy nem is csinos és nem is szép az ugyan olyan élvezetes tud lenni mintha egy gyönyörű lány tenné ugyanezt, fiúknál ugyan ez a kérdés csak szopásról van szó.) ?
18/L/Bi
Szerintem egyátalán nem ugyanaz. Ha olyannal vagy aki külsőre nem jön be akkor teljesen más, mint ha olyannal lennél aki bejön külsőre és vágyat érzel hogy együtt legyél vele:D Külső ami befogja indítani a fantáziád szerintem:D Egy sportos testű fiú pl. szerintem előbb befog indítani mint egy 120kilós srác :D Vagy esetleg lánnyal is hasonlóan :D
16/f
ez miféle kérdés?
az élvezet az élvete marad akárki csinálja. tény és való,hogy ha valaki olyan szopogat aki full tetszik az jobb de az csak feeling.Nem lesz konkrétan jobb,élvezem,hogy egy olyan valaki srác szople, aki tuti srác és a félvilág megdugná,de most ÉN foglalkozom vele,és ő velem.
Ez dehülye kérdés.
én olyannal sexelek aki legalábbegy kicsit bejön,innen pedig már nem igazán számit az hogy mennyire jönbe. Persze ha fullra tetszik akkor van benne plusz de az csak vizuális,nem lesz tölle minőségi javulás.
Demiszexuálisnak tartom magam, így olyan lánnyal létesítenék szexuális kapcsolatot, akihez érzelmek is fűznek. Innentől már nem a ki ézet a fontos. :)
L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!