Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy voltatok ezzel?
Figyelt kérdés
Nemrég mondták nekem, hogy biszex vagyok és kissé meglepődtem. Azért is mert olyan nevelésben volt részem ami ezt nem nagyon támogatja és amúgy sem tudtam hogyan tovább, nem tudtam mi legyen a következő lépés.
Srácok, ti mikor jöttetek rá hogy biszexek vagytok? (kort) és volt aki szintúgy megijedt mint én?
2015. jan. 2. 20:11
2/4 anonim válasza:
Tényleg cuni? Ha holnap azt mondják néger vagy azt is elhiszed?
3/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy van vmilyen alapja, csak eddig még ez nem fogalmazódott meg bennem.
2015. jan. 2. 22:34
4/4 anonim válasza:
nekem sem más mondta meg ki(ke)t szeressek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!