Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexkent miert nehezebb ismerkedni? Meleg oldalakon nem igazan megy plane hogy nem csak egy alkalomra keres az ember. Ti hogy vagytok ezzel?
Saját tapasztalatom nincs a témában, de azt tudom, hogy a melegek többsége kicsit idegenként tekint a bikre. Érthető, hiszen más az élettapasztalatuk, kevésbé utasítják őket el, egy részüknek gyereke is van, stb.
Olyan melegek is vannak, akik a biszexualitást egy átmeneti állapotnak tartják: szerintük azért mondod, hogy bi vagy, mert még nem tudtad teljesen elfogadni a homoszexualitást. Az ilyenek éretlennek és gyávának tartanak, ami nem túl jó kiindulópont egy kapcsolathoz.
Nos igen..
Pont így látnak minket. Ami hiba...
én bik közt keresek,főlleg. és azt tapasztalom,hogy linkek,félnek,és iszonyatosan válógatósak. illetve néha belelehet boltlani igénytelenekbe is,brr. "egy wc-ben csináljuk megegymást".
Meleg oldalon még nem próbáltam,innen vadászok.Egy randi már volt, sajna több nem.
wc ben...:D
haha
annál lejjebb azt hiszem nem lehet már..:D
Innen vadászol? Na de hogyan?
És eredményesen?
Én személy szerint azért nem szeretem a biszexuális pasikat, mert megbízhatatlanabbnak tartom őket - legalábbis eddigi tapasztalataim alapján.
Ettől függetlenül persze nem az alapján "válogatok", hogy valaki bi vagy meleg.
18/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!