Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet titokban kipróbálni sráccal?
Figyelt kérdés
Kép (arc) nélkül szerintem senki se menne bele. Meg az is para ha kezdő az ember. Nem? Persze csak pasikkal az. Vagy szerintetek ez mennyire lehetetlen?jan. 14. 13:55
31/37 ZsocaLatex&PVC 

válasza:

Szerintem meg lehet úgy képet készíteni,hogy pont annyit mutasson amennyit kell és ne lehessen semmihez kötni!Simàn küldök bárkinek!Imádom a feszülős feneket,latex lakk pvc-ben a legjobb!
32/37 A kérdező kommentje:
#29 izgatna ha leszopna
jan. 16. 08:49
34/37 anonim 

válasza:

Én így szoktam néha aktív sráccal. Ő símaszkban van, és így fogalmam sincs arról, ki ő...
35/37 anonim 

válasza:

Azert abba nem mennek bele, hogy elo talikor se lassam az arcat.
36/37 anonim 

válasza:

A 15-ös ahogy írta, úgy lenne a legjobb, maximálisan egyetértek vele.
37/37 anonim 

válasza:

Innen sikerült már vkinek összehoznia valamit? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!