Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet titokban kipróbálni sráccal?
Figyelt kérdés
Kép (arc) nélkül szerintem senki se menne bele. Meg az is para ha kezdő az ember. Nem? Persze csak pasikkal az. Vagy szerintetek ez mennyire lehetetlen?jan. 14. 13:55
21/37 anonim 

válasza:

Lehet találkozni úgy is, hogy előtte nem cserél képet az ember a másikkal. Persze erre nem mindenki hajlandó. Előtte chatelni kell, hogy valamennyire megismerje a másikat, meglegyen a szimpátia. Ezután olyan helyen kell találkozni ahol nem feltűnő, hogy beszélget egymással két ember. Ha valóban bejöttök egymásnak meg lehet szervezni a komolyabb találkozót. Ha nem, akkor ennyi volt, nem szabad orrolni ha a másiknak nem tetszel.
24/37 anonim 

válasza:

Ja nekem arcra is kell hogy tetszen a masik
Ha nem tetszik akkor már semmi bem erdekel vele kapcsolatba
Ugyhogy kép nelkul én sose talizok
Kb 3 talim volt kép nekul 20-on eves koromban, modanom se kell egyik se tetszett
Csak a rondak akarnak kép nelkul talizni
25/37 anonim 

válasza:

Magnum Szauna Pesten. Oda mindenki a szexért megy; hogy találjon egy kellemes partnert; ismerkedjen. Én gyakran vagyok ott, ha Pesten vagyok. Volt úgy, hogy semmi nem jött össze, de volt úgy is, hogy csodás szexben volt részem.
26/37 A kérdező kommentje:
A Magnumról olvastam. Fix kihagyom … “Csak rondák akarnak kép nélkül…”
Ez eleve már nem igaz hisz mindenkinek más a ronda. Plusz nem tartom annak magam…
jan. 15. 08:59
27/37 anonim 

válasza:

Egyaltalan nem csak a rondak. En megertem, hogy azert nem mert nem akarja, hogy a kepe a neten kosson ki. Szamomra ez nem akadaly ha amugy megvan a kozos hang. Nyilvan ha talalkozunk es arcra nem okes akkor nem lesz semmi egy kezfogason kivul. :-)
28/37 anonim 

válasza:

Pécstől nem túl messze lakó 18-30 éves, max. 180 cm körüli VÉKONY srácok? ;)
29/37 anonim 

válasza:

Kérdező és akik választ írtak: mit próbálnátok ki, milyen sráccal és hol?
30/37 anonim 

válasza:

Akkor találkozzunk mindannyian egy adott helyen egy adott időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!