Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet titokban kipróbálni sráccal?
Figyelt kérdés
Kép (arc) nélkül szerintem senki se menne bele. Meg az is para ha kezdő az ember. Nem? Persze csak pasikkal az. Vagy szerintetek ez mennyire lehetetlen?tegnap 13:55
21/24 anonim válasza:
Lehet találkozni úgy is, hogy előtte nem cserél képet az ember a másikkal. Persze erre nem mindenki hajlandó. Előtte chatelni kell, hogy valamennyire megismerje a másikat, meglegyen a szimpátia. Ezután olyan helyen kell találkozni ahol nem feltűnő, hogy beszélget egymással két ember. Ha valóban bejöttök egymásnak meg lehet szervezni a komolyabb találkozót. Ha nem, akkor ennyi volt, nem szabad orrolni ha a másiknak nem tetszel.
24/24 anonim válasza:
Ja nekem arcra is kell hogy tetszen a masik
Ha nem tetszik akkor már semmi bem erdekel vele kapcsolatba
Ugyhogy kép nelkul én sose talizok
Kb 3 talim volt kép nekul 20-on eves koromban, modanom se kell egyik se tetszett
Csak a rondak akarnak kép nelkul talizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!