Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet titokban kipróbálni sráccal?
Figyelt kérdés
Kép (arc) nélkül szerintem senki se menne bele. Meg az is para ha kezdő az ember. Nem? Persze csak pasikkal az. Vagy szerintetek ez mennyire lehetetlen?tegnap 13:55
1/22 anonim válasza:
Ha nem dedikáltan melegeknek szóló társkeresőn vagy, akkor is be lehet állítani, hogy csak adott nem lássa a profilodat, legalábbis tinderen biztos be lehet ezt állítani. Tehát úgy lehet titokban, hogy vagy meleg társkeresőn vagy, vagy beállítod a profilod rendesen és kiraksz képet magadról. Nem kell túlbonyolítani az életed, a többi ember ugyanazért van ott a társkeresőn, nem azért, hogy kémkedjen hátha te felregisztrálsz.
2/22 anonim válasza:
Szia. Nem lehetetlen. En peldaul nyitott vagyok ilyenre. Teljesen megertem ha nem mersz arcot mutatni mert nem akarod h olyanok megtudjak akiket nem szeretnel.
3/22 anonim válasza:
Glory hole? Itt egyik fél sem látja a másikat.
4/22 anonim válasza:
Glory hole azert a legalja nem hiszem erre vagyik. Szerintem csak neten nem akar arcot mutatni, eloben nem gond.
5/22 anonim válasza:
Enis nyitott lennek ha lenne vki, akivel nehany ital utan vmit csinalhatnank
7/22 anonim válasza:
Nem lehetetlen, csak ennek van egy íve. Arra gondolok, hogy nem úgy kell hozzáállni az első üzenetben, hogy "hali mikor tali?" és hasonlóan értelmes megszólalások ugyebár, hanem ismerkedés, oda-vissza érdeklődés, beszélgetés és ha a kellő szimpátia megvan, akkor lehet lépni.
A másik kedvencem, amikor az illető csak kérdez, de nem tesz hozzá semmit a közös érdekhez.
8/22 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mit szeretnél és melyik oldalon lennél.
10/22 anonim válasza:
Edzoterembe vagy uszoda oltozojeben hagynam h vki a szamba rakja xd
De senki se teszi xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!