Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy lehet titokban kipróbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet titokban kipróbálni sráccal?

Figyelt kérdés
Kép (arc) nélkül szerintem senki se menne bele. Meg az is para ha kezdő az ember. Nem? Persze csak pasikkal az. Vagy szerintetek ez mennyire lehetetlen?

tegnap 13:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Eddig kétszer találkoztam arckép-csere nélkül, szerencsére mind a kettő nagyon jól sült el. De tényleg nagyon ritka, sokan előbb kérnek, minthogy ők mutatnának.
tegnap 16:14
 12/24 anonim ***** válasza:
En ismerkednek itt is :) 35ffi
tegnap 16:18
 13/24 A kérdező kommentje:
Sose mennek Népligetbe meg ilyesmi. Ezek ahogy olvastam a neten az alja beteg kiélt pasik helyei. Egy normalis fiatal sráccal lenne jó…
tegnap 16:43
 14/24 anonim ***** válasza:

Valaki Bp

36

tegnap 17:29
 15/24 anonim ***** válasza:

Én is csak így ismerkednék fiuval.

Huszoneves vagyok, es nagy vagyok hogy kiverjuk valakivel egyszer egymasnak, esetleg az oral, de kepet nem kuldenek magamrol neten, nevet sem szeretnék mondani, es ettol igy sokan megijednek.

En ezt tenyleg tok anonim egyszeri modon szeretném, valami álnévvel.

Nehez talalni erre partnert

tegnap 17:34
 16/24 anonim ***** válasza:

En is titokban lennek ra kivancsi.

Leginkabb spontan lenne jo ha megtörtenne.

De nemhiszem hogy ugy valaha fog.

Elöször beszelgetni probalj velük, megismerni egymast. Aztan alakul az :) ha gondolod irj 😊

tegnap 17:40
 17/24 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben vagyok. Sem képet, sem teljes nevet nem mernék így elsőre mondani, persze megfelelő minőségű kommunikáció után igen.

Kérdés, hogy mennyire jó stratégia ez, mert eddig nem is jutottam vele semmire ^^

tegnap 19:11
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem is fogsz

Kép nelkul mar 20 eve se nagyon akart talalkozni senki

Ami ertheto is

tegnap 19:30
 19/24 anonim ***** válasza:
Van olyan fiatal aki egy nagyfarku 30+ pasival kipróbálná?
tegnap 19:35
 20/24 anonim ***** válasza:
magnum szauna
tegnap 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!