Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexek, van itt olyan aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexek, van itt olyan aki egy idő után "visszaváltott", s most màr családapa?

Figyelt kérdés

Egyre több korombeli heteró (30 vagyok) ismerősömnek mostanság jön a gyereke. Sajnos nekem ez alapból nem menne, hiszen főként a farkakra bukom, igaz előtte próbáltam lánnyal is, meg lánnyal is smároltam rnegeteget. Szal végülis szerintem az apaság is menne.

Igaz, nem vagyok az a tipikus mindent is megoldó pasi, de tudok érzelmes lenni.

Szerintetek egy ponton most már érdemes lenne nőt választani partnernek, hogy egyszer apa lehessek? Úgy érzem pár éven belül ennek meg kell történnie, hogy erre reális esély legyen. Szerintetek?

dec. 24. 02:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
76%
19) sok mas modja van, de az nem mod, hogy tonkrevagsz onos erdekbol embereket. Beszeljetek a pároddal leszbikus/biszex nokkel, nekik is kell gyerek es nektek is. Ok kihordhatjak nektek. Lesz egy nektek es a masik naluk marad. Igy van gyerek (marha a tobbi modszer nem jon be nektek) es maradsz a paroddal.
dec. 26. 13:34
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

A másik módja kérdező, hogy örökbefogadsz külföldről (az nem kerül milliókba).

Ukrajnában sok lett a hadiárva vagy félárva.. örölnek minden örökbefogadónak.

Ha inkább a farokra buksz, akkor hosszú távon nem leszel boldog egy nővel

dec. 26. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!