Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexek, van itt olyan aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexek, van itt olyan aki egy idő után "visszaváltott", s most màr családapa?

Figyelt kérdés

Egyre több korombeli heteró (30 vagyok) ismerősömnek mostanság jön a gyereke. Sajnos nekem ez alapból nem menne, hiszen főként a farkakra bukom, igaz előtte próbáltam lánnyal is, meg lánnyal is smároltam rnegeteget. Szal végülis szerintem az apaság is menne.

Igaz, nem vagyok az a tipikus mindent is megoldó pasi, de tudok érzelmes lenni.

Szerintetek egy ponton most már érdemes lenne nőt választani partnernek, hogy egyszer apa lehessek? Úgy érzem pár éven belül ennek meg kell történnie, hogy erre reális esély legyen. Szerintetek?

tegnap 02:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha biszex vagy, az se zárja ki, hogy egyszer megállapodj. Csak még nem lehet tudni, hogy melyik nemmel. Mondjuk ha főként a farkakra buksz, akkor az nem feltétlen arra utal, hogy nő mellett fogsz kikötni

A biszexnek nem kell "visszaváltozni". Ha épp egy nőben találja meg álmai párját, akkor egy nőben találja meg

tegnap 03:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Apám 25 éve biszex.Most nős.F
tegnap 04:14
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Idealis esetben probalj szinten biszex not valasztani, olyat aki elott nem kell titkoloznod. Ha nem igy teszel akkor sajnos hazugsag lesz egy ido utan a kapcsolatotok mert lemondani a farokrol egesz biztos nem fogsz tudni. Foleg ha gyereket is szeretnel ne tedd ki annak, hogy egy hazug, feszultsegekkel teli kapcsolatban kelljen felnonie.
tegnap 05:49
 4/14 -remete- ***** válasza:
100%
A feleségem tudja hogy bi vagyok néha ő is félre megy néha én is. Ahogy öregszünk ezek a félre lépések egyre ritkábbak. Szerintem jó megöregedni a másik mellett. A fizikai kapcsolatok nem véglegesek. Mivel nem az érzelmek kapcsolják össze.
tegnap 06:01
 5/14 anonim ***** válasza:

Én igen, voltak vagyaim fiuval, de amikor odajutott a dolog hogy meg kéne tennem, úgy ereztem hogy én ezt nem akarom, mert ugyis megbannam, boven eleg nekem az ha fantaziaba elem ki magam

Azota is aldom az eszem hogy nem tettem meg

Sokkal szarabbul ereznem magam ha megtortent volna

tegnap 06:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én mindíg is tudtam hogy biszex vagyok.

19 éves korom óta együtt vagyok párommal. Ö tudja.

Most 46 vagyok. Két lányunk van.

tegnap 07:18
 7/14 anonim ***** válasza:
pont fordítva szokott lenni
tegnap 07:43
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
Ha a biszexeket kérdezed, akkor ezt a kérdést miért a homoszexualitás kategóriába tetted ki és miért nem a biszexualitás kategóriába?
tegnap 09:06
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
Na látom azóta át is tették a biszexualitás kategóriába. Így helyes!
tegnap 09:51
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
Hát én biszex vagyok, de el se tudnám képzelni, hogy pasival éljek együtt. Szexben nem lenne kifogásom azellen, hogy őt is kényeztessem, de azért nekem alapból a csajok kellenek.
tegnap 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!