Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexek, van itt olyan aki egy idő után "visszaváltott", s most màr családapa?
Egyre több korombeli heteró (30 vagyok) ismerősömnek mostanság jön a gyereke. Sajnos nekem ez alapból nem menne, hiszen főként a farkakra bukom, igaz előtte próbáltam lánnyal is, meg lánnyal is smároltam rnegeteget. Szal végülis szerintem az apaság is menne.
Igaz, nem vagyok az a tipikus mindent is megoldó pasi, de tudok érzelmes lenni.
Szerintetek egy ponton most már érdemes lenne nőt választani partnernek, hogy egyszer apa lehessek? Úgy érzem pár éven belül ennek meg kell történnie, hogy erre reális esély legyen. Szerintetek?
Ha biszex vagy, az se zárja ki, hogy egyszer megállapodj. Csak még nem lehet tudni, hogy melyik nemmel. Mondjuk ha főként a farkakra buksz, akkor az nem feltétlen arra utal, hogy nő mellett fogsz kikötni
A biszexnek nem kell "visszaváltozni". Ha épp egy nőben találja meg álmai párját, akkor egy nőben találja meg
Én igen, voltak vagyaim fiuval, de amikor odajutott a dolog hogy meg kéne tennem, úgy ereztem hogy én ezt nem akarom, mert ugyis megbannam, boven eleg nekem az ha fantaziaba elem ki magam
Azota is aldom az eszem hogy nem tettem meg
Sokkal szarabbul ereznem magam ha megtortent volna
Én mindíg is tudtam hogy biszex vagyok.
19 éves korom óta együtt vagyok párommal. Ö tudja.
Most 46 vagyok. Két lányunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!