Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen beállítottságú az ilyen bi családapa ?
Aki harmincas férfi létére jóval idősebb férfiakkal ismerkedik és női ruhákba öltözve egyoldalúan aláveti magát orálisan,análisan ezeknek az öregeknek. Ráadásul domináns,erőszakos módon várja el...
Civil életben pedig normális és rendes családi életet él,kiskamasz gyerekei vannak.
Honnan jöhet ilyen "igény " a részéről ? Vagy ez már esetleg benne volt régebben is,csak elnyomhatta?
Szerintem bemne volt.
Magamból ki indulva szinte az összes "különlegesebb" vágyam már gyerekkoromtól meg van. Csak akkor még nem tudtam hogy mi az.
Végtelen elszomorít,ha az történhetett vele,amit a 3-as írt.
Egy kulturált és jó kinézetű férfiről van szó, aki saját maga mesélte ezt el.Tanácsot kért,hogy mit tegyen..
Azért írtam ki a kérdést,mert ilyennel még nem találkoztam és nagyon meg vagyok döbbenve - férfi létemre.
Senki ne legyen öngyilkos.De ha ilyen vágyai vannak,azok nem hinném,hogy két gyerek után jöttek elő.
Se magának,sem a családjának ne okozzon problémát.Legjobb lenne, ha az ilyenek nem nősülnének,hanem élnének úgy, ahogy érzik. Hogy tud majd a fia szemébe nézni nyugodtan,azután,hogy egy öreg szétdugta harisnyába öltözve ?
Na most a kérdésben is le van írva ,hogy bi. Tehát ffi és nő is létesíthet vele szexuális kapcsolatot.
A legtöbb ffi a párja mellett kalandozik így mert
A: nem értené meg a párja,de szereti és a szex miatt nem akarja ott hagyni
B: elmondta a párjának de az hallani sem akar róla, így megint marad a titkokban kalandozás.
C: elmondta otthon tudnak róla de a párja ebben nem akar részt venni ,de elengedni ilyen kalandokra.
Sajnos a probléma a gyökerekben rejlik. Míg hazánkban a bi dolgot tűzzel vassal üldözve vannak és egyszerűen képtelenek az emberek elfogadni az eltérő szexuális igényeket és kultúrát, ráadásul a gyerekeiket is erre nevelik addig ez nem fog változni.
Sőt a sok álszent szülő aki arról papol el kell fogadni ha valaki más,de közben a szobában szidja a bi netán meleg embereket amit a hiedelmekkel ellentétben ugyanúgy hall a gyerek inkább tartom nagy problémának.
A #7 remekül összefoglalta és megindokolta.
Felvetette valaki, hogy megerőszakolhatték gyerekkorában. Nem tudom, miért pontoztál le, az esetek egy részében pedig valóban belejátszik!
Engem is megerőszakoltak kicsi koromban, habár már előtte az óvodában fiúba voltam szerelmes (bár ez nem releváns tényező, mivel az óvodás korosztály lelkivilága még igen képlékeny). Huszonévesen már sejtettem, hogy biszex vagyok, de csak 40 felett kezdtem kiélni a melegszex vágyaimat. Szeretek odaadó lenni szimpatikus férfival, uni/passzív vagyok. A csipkés és fodros női holmikat is szeretem magamon, de általában nem hordom, mert magam számámra minek... Ha lesz olyan férfipartnerem, aki igényli, akkor felveszem az aktus alatt.
Dehát már bocsánat, miért kellene a szülőkre fogni? A nevelésre, közgondolkodásra? Számos dolog tiltott, kérdőjeles és a fiatalok mégis, vagy annál inkább is csinálják? Lázadásból, meg csak azért is.
Ugyanmár - valamit mindig muszáj okolni. Francokat, minnél tiltottabb, annál izgalmasabb. Valamikor a bikini is tiltott volt, de annál édesebb volt megszegni a szabályt.
(a megerőszakolós részre nem is írok semmit. sőt, egyenesen xenu szállta meg a vulkán bolygóról)
A kérdezőnek mi köze mások hálószoba titkaihoz? Hány aluliskolázott gyökér terrorizálja a gyerekeit otthon, vagy önző paraszt lép le a családtól, nem is foglalkozva a hátrahagyottakkal... de itt muszáj azon csámcsogni ugye, hogy mit hogyan és kivel? Uristen, harisnyába öltözve!!! ÚRISTEN, EGY ÖREGGEL?! Kérdező, neked mégis mi közöd van ehhez? Itt aztán muszáj pálcát törni egyesek feje fölött. A nagy erkölcsi példaképek.
Ki lesz a következő, aki nem szereti a tökfőzeléket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!