Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már nős pasival, hogy ismerkedett meg vele?
Figyelt kérdés
Illetve mi történt pontosan, meddig tartott stb?
Köszi!
2019. aug. 20. 09:55
1/17 anonim válasza:
Romeón fent volt. Egszer taliztam vele. Minden volt.
2/17 anonim válasza:
gyaloglón jöttünk össze sokmindent kipróbáltunk
3/17 anonim válasza:
masszőr .2-3 hetente járok hozzá
4/17 A kérdező kommentje:
Milyen gyaloglón?
2019. aug. 20. 10:49
5/17 A kérdező kommentje:
Ja, a chat. Bocs :D
2019. aug. 20. 10:50
8/17 anonim válasza:
Többet is megismertem. Amint megtudtam, hogy van feleségük/barátnőjük minden kapcsoltot megszakítottam. Nekem ehhez egyszerűen nincs gyomrom. De kinek mi..
9/17 -remete- válasza:
Romeon talalkoztam vele. De nem birza feldolgizni hogy a fiukhoz is vinzódik es szakitott velem. Oedig en is nős vagyok.
10/17 -remete- válasza:
Jah részemről hosszútávú lett volna össze lehet egyeztettni a család mellett csak sokaknak nem fülik a foga szervezeshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!