Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok baj hogy sok pasival voltam együtt?
Kérdező, képzeld el egy HÍV vagy herpesz valóban bőven a komfort zónámon kívül van.
Ahogy az is hogy valaki olyanhoz közeledjek vagy legyen bármilyen kontaktusom aki előttem egyik fszrol a másikra repked ....
Ezt a kérdést párszor már én is feltettem magamnak.
Szerintem, az előző kommentekben a "később senki se áll veled szóba emiatt" kijelentés inkább a lányokra vonatkozik. Tapasztalataim szerint, a meleg fiúk meg szokták ezt érteni másokban, már ha csak saját magukból indulnak is ki.
A heteró fiú és heteró lány ismerőseim azonban így vélekednek erről: "Egy fiúnál ez természetes a hormonok miatt, egy lány viszont válogassa meg, hogy kit enged közel magához!" Ezzel én nem tudok egyet érteni.
De persze a védekezés nagyon fontos (meg ha úgy adódik, akkor szűrővizsgálat stb.)
Szuper, hogy van egy állandó partnered :D Nekem van egy intim barátom, kapcsolat azért nem lesz valszeg, mert eléggé különbözőek vagyunk. Az egyetemeink mostanában úgy lekötnek bennünket, hogy havi egyszer van egy rövid randi és utána szex, másokhoz most egyikünk sem közelít.
Na és a te partnereddel szerelmesek vagytok egymásba? Mert akkor nem fogja érdekelni őt a múltad, a személyiségedet pedig képes lesz elfogadni. És ha neked nem elég a két hetente, akkor élhetnétek pl nyitott kapcsolatban.
Beszéljetek erről, mert biztos ő is gyakrabban szeretne veled lenni, és talán neki sem kevés pasival volt már dolga. Szerintem két srácként azonos véleményen lesztek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!