Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexek, van itt olyan aki egy idő után "visszaváltott", s most màr családapa?
Egyre több korombeli heteró (30 vagyok) ismerősömnek mostanság jön a gyereke. Sajnos nekem ez alapból nem menne, hiszen főként a farkakra bukom, igaz előtte próbáltam lánnyal is, meg lánnyal is smároltam rnegeteget. Szal végülis szerintem az apaság is menne.
Igaz, nem vagyok az a tipikus mindent is megoldó pasi, de tudok érzelmes lenni.
Szerintetek egy ponton most már érdemes lenne nőt választani partnernek, hogy egyszer apa lehessek? Úgy érzem pár éven belül ennek meg kell történnie, hogy erre reális esély legyen. Szerintetek?
#11: ha van elég pénzetek, akkor meg lehet oldani a gyereket béranyával. Egyik ismerősömék így csinálták: adtak sperma mintát és Ukrajnában kerestek egy béranyát + egy petesejt donort. Azt hiszem 10 millió ft volt/gyerek még a COVID előtt az egész procedúra.
Nyugaton is így megy, csak ott jóval drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!