Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexek, van itt olyan aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexek, van itt olyan aki egy idő után "visszaváltott", s most màr családapa?

Figyelt kérdés

Egyre több korombeli heteró (30 vagyok) ismerősömnek mostanság jön a gyereke. Sajnos nekem ez alapból nem menne, hiszen főként a farkakra bukom, igaz előtte próbáltam lánnyal is, meg lánnyal is smároltam rnegeteget. Szal végülis szerintem az apaság is menne.

Igaz, nem vagyok az a tipikus mindent is megoldó pasi, de tudok érzelmes lenni.

Szerintetek egy ponton most már érdemes lenne nőt választani partnernek, hogy egyszer apa lehessek? Úgy érzem pár éven belül ennek meg kell történnie, hogy erre reális esély legyen. Szerintetek?

dec. 24. 02:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én most jelenkeg pasival járok, de tőle nem lesz gyerek. Ez pedig zavar.
dec. 24. 14:47
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
Pasid van és azon gondolkodsz, hogy érdemes lenne-e leváltani nőre?:) Te is csak megerősíted a biszexekkel kapcsolatos sztereotípiát…
dec. 24. 23:09
 13/22 anonim ***** válasza:
Te egyáltalán biszex vagy?
dec. 24. 23:26
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

#11: ha van elég pénzetek, akkor meg lehet oldani a gyereket béranyával. Egyik ismerősömék így csinálták: adtak sperma mintát és Ukrajnában kerestek egy béranyát + egy petesejt donort. Azt hiszem 10 millió ft volt/gyerek még a COVID előtt az egész procedúra.

Nyugaton is így megy, csak ott jóval drágább.

dec. 25. 01:10
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyolc férfit ismerek, akik családapák. 28 és 61 év közöttiek.

Ők mind a férfi oldalra billentek, váltottak,miután pasis élményük volt.Van, amelyik a családdal már csak azért van,hogy a társadalom felé mutassa az elvárt " képet ". Közben 28 éves létére egy nagyapóval jár össze, nyilván nem azért ,hogy sakkozzon.

A legtöbb férfi,ha a farkat kipróbálja és tetszik is neki a szitu,nem tud és nem is akar leállni. Mindegy,hány gyerek, milyen a feleség,lényegtelen.

dec. 26. 06:37
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kerlek ne valassz not csak a gyerekek miatt... Pont az a fajta biszex vagy, aki nem valo no melle hosszu tavon. Barcsak a legtobb biszex valojaban meregelne a jovojet, nem pedig tarsadalmi elvárások miatt valasztana. Igy talan kevesebb csalo biszex apa lenne...
dec. 26. 11:31
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
15) jobb lenne, ha ezek a pasik elválnának. Ennek így semmi értelme, csak időpazarlás nekik és a tudatlan feleségeknek is. Az a 28 éves még javában változtathatna és élhetne a papókájával.
dec. 26. 11:38
 18/22 anonim ***** válasza:
57%

Nem hinném, hogy a 28 éves élhetne a papókájával,mert az 71 éves,ráadásul ahogy tudom,a feleségével és az egyik felnőtt,elvált lányával él együtt.

Csak összejárogatnak ugye...

15-ös

dec. 26. 12:37
 19/22 A kérdező kommentje:
16) es nekem nem is lehet igy gyerekem csak azert mert biszex vagyok? A legolcsobb modja meg ez.
dec. 26. 13:04
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
18) Ha elvalnak tudnak egyutt lenni, semmi se lehetetlen. Plusz, ha nem valik be nekik kapcsolatban, lesznek mas ferfival.
dec. 26. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!