Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan élted meg amikor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élted meg amikor a gyermeked outolt?

Figyelt kérdés
Direkt a szülőket kérdezem, mert erről nagyon kevés "élménybeszámoló" jelenik meg a social médiában. Barátok, kortársak csak csak, de szülők ritkán mesélik el az Ő belső vívódásukat.

dec. 7. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Legyen boldog a gyerekem. Azzaz akivel szeretne.
dec. 7. 15:52
 2/8 Eric Griffin ***** válasza:
63%
Vacsorázik a család. Apa, anya, 2, lány, 1 fiú. Az egyik lány végig nagyon feszült, az anyja rákérdez minden rendben van e. Mire a lány:-Nem bírom tovább, el kell mondanom nektek a legnagyobb titkon, leszbikus vagyok. Az Anya sír, az apa csak döbbenten néz maga elé. Látva az apja enyhe reakcióját megszólal a másik lány: én is leszbikus vagyok. Az apa erre őrjöngni kezd, csapkod kiabál: nem hiszem ezt el, ebben a családban senki nem szereti a faaszt? Mire a fiú felugrik az asztaltól és azt mondja: Apa, én imádom!
dec. 7. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

2. Nagyon vicces vagy!!

Kérdező, az én fiam meleg. 16 éves volt mikor elmondta. Nagyon megviselt minket a férjemmel. Amúgy nagyon jó a kapcsolatunk a fiunkkal főleg nekem. Kártyavárként omlott össze bennem minden és rengeteg kérdésem volt. Akkor este odamentem hozzá megoleltem és azt mondtam neki, hogy semmi más nem fontos számomra csak az, hogy ő boldog legyen. Pár hónapba beletelt míg teljesen elfogadtam, rengeteg beszelgetésünk volt. Azóta nyíltan beszélünk barmiről, nincsenek tabuk és boldog vagyok, hogy ilyen csodás gyermekem van.

dec. 7. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
3-as, ha csak 16 éves a fiad, akkor ehet ment a többi divat b..i után, és még sosem volt a saját nemével, csak a mostani tinik közt heterónak lenni ciki.
dec. 7. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
4. Akkor volt 16. Mostmár lassan 20 és volt már szexuális kacsolata. És nincs ezzel semmi gond. Élje ugy az életét ahogy neki jó.
dec. 7. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok értem. Akkor más így. Sok boldogságot a fiadnak!
dec. 7. 16:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6. Köszönöm szépen!
dec. 7. 16:25
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

A lanyom 18 volt mikor elmondta h biszex. Igazabol mar tudtam. Elegge voltak jelek errol...

A kisebbik lehet h leszbi lesz... Nagyon a lanyok felehuz van kis szerelme is aki lany. De meg csak 13 igy ez valtozhat. De nem lepne meg.

dec. 7. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!