Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élted meg amikor a gyermeked outolt?
2. Nagyon vicces vagy!!
Kérdező, az én fiam meleg. 16 éves volt mikor elmondta. Nagyon megviselt minket a férjemmel. Amúgy nagyon jó a kapcsolatunk a fiunkkal főleg nekem. Kártyavárként omlott össze bennem minden és rengeteg kérdésem volt. Akkor este odamentem hozzá megoleltem és azt mondtam neki, hogy semmi más nem fontos számomra csak az, hogy ő boldog legyen. Pár hónapba beletelt míg teljesen elfogadtam, rengeteg beszelgetésünk volt. Azóta nyíltan beszélünk barmiről, nincsenek tabuk és boldog vagyok, hogy ilyen csodás gyermekem van.
A lanyom 18 volt mikor elmondta h biszex. Igazabol mar tudtam. Elegge voltak jelek errol...
A kisebbik lehet h leszbi lesz... Nagyon a lanyok felehuz van kis szerelme is aki lany. De meg csak 13 igy ez valtozhat. De nem lepne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!