Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszerettem a gyermekeit is, hogyan verjem ki a fejemből a volt barátnőm?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem magam, egy ideje gyógyszereket szedek, hogy tudjak aludni de nem segít. Egy szakítást nem éltem meg még ilyen nehezen. Mikor megismertem egyedül éltem és olyan jó volt belecsöppenni a családias légkörbe. Minden olyan jól alakult. Azt mondta nagyon boldog velem és a gyerekei is szeretnek, legyen bármi mindenben mellettem áll. De sajnos az cég ahol dolgoztam csődbe ment és elvesztettem az állásom. Nagyon rosszul éreztem magam ez miatt és megváltoztak a dolgok. Már nem kereste úgy a társaságom mint amikor magabiztos voltam. Nagyon rosszul esett, hogy nem támogatott de engedtem kibontakozni az álláspontját és eltávolodtunk...szakítottunk és azóta teljesen levegőnek néz. Az az igazság, hogy a gyerekek is nagyon hiányoznak és nem tudom hogyan tegyem túl magam ezen a csalódáson, veszteségen.2021. ápr. 21. 09:08
2/9 anonim válasza:
Mennyi ideig voltatok együtt? Azóta munkanélküli vagy, és azért dobott ki mert ő tartott el?
Vagy a rossz érzéseid miatt nem bántál már olyan jól vele?
3/9 A kérdező kommentje:
Van munkám. A rossz érzéseim ellenére velük jól bántam. 2 évet voltunk együtt.
2021. ápr. 21. 09:12
4/9 anonim válasza:
Nem az a kérdező vagy, aki többször kidobott a nő, mert azt mondta, hogy magadtól kéne, hogy észrevedd, hogy mire van szüksége anyagilag?
5/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem...Köszönöm a hasznos válaszokat. Gyermekes nőket inkább kerülni fogom.
2021. ápr. 21. 10:04
6/9 anonim válasza:
Na.. Amíg volt lóvé finanszírozni a kölykeit addig nagy volt a szerelem. Ahogy nincs pénz rögtön szarhàzi lettél mi?, 😂 Na ezért sem szabad kisgyerekes nőkkel összejönni.
7/9 anonim válasza:
6. Így szokott ez lenni, miután párszor megkapják a rudit azt hiszik istennők ,aztán koppannak egyet amikor a férfi ott hagyja őket.
8/9 anonim válasza:
4-es, de szerintem itt már volt ilyen kérdés. Akkor is megmondtuk, hogy csak jól jár a Kérdező, hogy ha ennek vége lesz, mert kb a csaj anyagilag kihasználja.
9/9 Ypszilon1980 válasza:
Elveszted a munkád és utána eldob magától, persze addig hős szerelmes volt, hagyjuk már. Sosem szeretett,jobb lesz neked nélkülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!