Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen férfi az aki megszeretteti magát, majd elhagyja a másikat? Már soha többé nem kivánom a szexet.
Egy firfi akinek nincs önbizalma,ezért képes mindent megtenni azért (minden hazugságot) ,hogy a nő beleszeressen.
Majd mikor megnő az önbizalma,és a nő is teljesen beleszeret,aki nem akar mással lenni,nem kiván (szexuálisan) mást, elhagyja egy másik nőért,hogy bizonyitsa másnak is kell...
A végén a nőt otthagyja, anélkül h megmondaná öszintén h vége,és hogy miért hagyta ott. Már nem kivánja a szexet ,mert ez a férfi elvett tőle minden olyat ami jó volt régen.
Szóval én/a kérdező vagyok ez a nő, és tudom h más soha nem lesze boldog mert ez annyira megrázott, soha nem fogom tudni kivánni a szexet,felizgulni sem tudok,be sem nedvesedek. Lehet másnak ez nem fontos,de nekem rossz.
Ő pedig boldog egy másik nővel,miközben nekem játszotta el a nagy szerelmest.
Nem tudom hogy birnám ezt kiheverni. Undorodom a szextől, gyülölöm, pedig vele jó volt ki is használta. Benedvesedtem tőle, uj dolgokat mutatott, szerettem,kivántam a szexet.
Vagy túl fiatal vagy még, esetleg nincs elég tapasztalatod.
Az meg kicsit merész kijelentés, hogy soha többet nem kívánod a szexet, stb...
Ilyeneket ne mondj, mert ilyet kb. 10-12 éves lánykáktól hall az ember.
Soha többé, jesszusom, mekkora hülyeség ez. Dolgozd fel, lépj tovább és tanulj belőle. Persze, hogy megrázó, ha elhagynak, de könyörgöm; belepusztulni azért nem kell.
Ez így nagyon gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!