Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egy 4 hónapos kapcsolatban ott tart hogy az exét nézegeti hiába van letiltva, keresi a kiskapukat a megkeresésére, az megszeretheti még és lehet jó kapcsolata a párjával?
Figyelt kérdés
Meddig normális ez az állapot, van értelme reménykedni hogy 1x eltűnik a fejéből? Vagy felejtsem el?2021. márc. 22. 10:31
3/13 anonim válasza:
Nekem aztán nem kéne egy olyan pasi, aki ennyire a volt párját hajkurássza!
4/13 A kérdező kommentje:
Esélytelen hogy elfelejtse? Beszéltem már az exszel is, azt mondta ő eddig se kereste és ezután se fogja, tiltotta a telefonját is már.
Tudom hogy ez nem rajta múlik ha a pasim hajtja de ha semmi inger nem éri többet vele kapcsolatban? Akkor se fog már engem megszeretni?
2021. márc. 22. 10:40
6/13 A kérdező kommentje:
Nagyszerű. Semmi ellenpélda, akinek nehezen indult?
2021. márc. 22. 10:57
7/13 anonim válasza:
Vszeg túl korán ment bele új kaocsolatba
9/13 A kérdező kommentje:
Kétségbeesés?
2021. márc. 22. 12:01
10/13 anonim válasza:
Megszeretni megszerethet de ha választani kell és lehetősége van a másikat választja. Erre van szükséged? Keress olyat, aki téged akar és nem csak beéri veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!