Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, ha egy nő azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, ha egy nő azt írja nekem hogy "megszerettelek"? Lányok, nők, ti ezt a kifejezést milyen helyzetben szoktátok használni? Miért, mikor és kinek?

Figyelt kérdés

Annyi a sztori hogy megismertem egy nőt egy Fb. csoportban Február közepén akivel naponta vagy csevegek vagy hívásozok. Eleinte csip-csup témákról, majd ahogy haladtunk egyre többet árultunk el magunkról, a múltunkról. Nyíltak és őszinték vagyunk egymáshoz. Igaz, én 29 ő pedig 42 éves.

Míg beszélgettünk neki volt egy randija is, ami nem folytatódott a partner féltékenysége miatt. Illetve a legutóbbi exén még érzelmileg nincs túl. Szinte már lelki társak vagyunk, egymás szexuális vágyait is elégszer kiveséztük és megvallottuk.

Ő egy vanilla bdsm-kapcsolatot keres, illetve egy irányító de nem elnyomó férfit ehhez. (Apja elég szigorúan bábáskodott felette persze segített is neki, emiatt akar ilyen férfit)

A kérdésben említett kifejezés akkor hangzott el amikor írta hogy jólelkű és érzelmes embernek tart, tőlem nem fél, és tudna bennem bízni. Velem kipróbálná ezt a fajta együttlétet. Azóta eltelt egy hét és kíváncsi vagyok egy nő mikor, kinek, és miért írja ezt.

A kémia megvan mindkét oldalról, fel tudjuk egymást izgatni rendesen a szavakkal.

Nagyon sokszor van hogy vigasztalom őt, sokszor sír, érzékeny szíve van, hiába mutatja magát belevalónak. Sokat dolgozik mostanában, plusz egyedül neveli a lányát mivel elvált a férjétől pár éve.

2021. márc. 21. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:

"Velem kipróbálná ezt a fajta együttlétet."

Nekem ez azt jelenti hogy szexelne veled, onnantól meg alakul majd.

Nem tudok minden nő nevében nyilatkozni, én "megszeretni" barátokat nem szoktam, aki nem közömbös és szexelnék vele, annak mondanám. Tehát nem szerelmes vagyok, csak vonzódom, és majd alakul.

26/N

2021. márc. 21. 21:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Én, ha egyértelműen csak baráti a kapcsolat, tehát nem lehet félreérthető, akkor simán mondom, hogy megszerettelek.

Ha a szituban félreérthető lenne, de csak kedvelem, akkor "megkedveltelek". Ilyenkor ha "megszerettelek", akkor abban már érzelem is van.

2021. márc. 22. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!