Melyik volt az a könyv ami megszerettette veled az olvasást?
Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 13:28
1/19 anonim válasza:
Stephen King: Cujo
Ezt olvastam tőle elsőnek. Azóta az összes könyvét elolvastam. Legalábbis ami a gárdonyi könyvtárban megvan.
2/19 anonim válasza:
A Szent Johanna Gimi még negyedikben talán. Azóta fejlődött az ízlésem :D
3/19 anonim válasza:
Igen, én is a SZJG-vel kezdtem XD
Azóta teljesen másokat olvasok
4/19 anonim válasza:
A három csacska kiskacsa című mesekönyv.
5/19 anonim válasza:
Boribon
Bogyó és Babóca
Anna, Peti, Gergő könyvek
6/19 Sunshinedoll válasza:
Pál utcai fiúk volt az első könyv, amit szerettem.
7/19 anonim válasza:
Szutyejev meséi. :) (Jézus, de öreg vagyok...)
9/19 anonim válasza:
Még ötödikben olvastam a Hét tappancs gazdája - Penny könyveket. Azokat csak úgy faltam :) Volt hogy hetente hármat is kiolvastam.
10/19 anonim válasza:
Utáltam olvasni a kötelező olvasmányok miat mert olyat kellett olvasnom ami nem érdekelt és azt hittem minden könyv unalmas, így álltam neki a Pál utcai fiúknak is hogy kötelező olvasmány tuti unalmas lesz és láss csodát nem bírtam letenni, na azóta szeretek olvasni mert rájöttem hogy nem minden könyv unalmas csak meg kell találnom a stilusomnak meg felelő könyvet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!