Jó könyv/sorozat Németországról, ami megszeretteti velem azt?
Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta, hogy ott tanuljak tovább. Oktatás szempontjából nagyon jó lenne, megtanulok tökéletesen németül és angolul is, egy erős diplomát ad és a modernebb nyugati kultúra is vonz. Viszont az ország annyira nem érdekel, nem találom szépnek a német kultúrát, a német házakat, egyszerűen csak nem vonz.
Például az Outlander sorozatból nagyon megszerettem Skóciát, vagy a Szólíts a neveden, meg más Olaszországban játszódó sorozatok miatt Olaszországot is imádom. Ott sajnos oktatás, meg pénz szempontjából nem lenne olyan jó továbbtanulni. Ezért szeretném inkább a német kultúrát is megszeretni
Szóval Németországban játszódó könyvet/filmet/sorozatot tud valaki ajánlani?
2021. jan. 18. 10:34
1/8 anonim válasza:
Hát ez most nagyon bizarr kérdés, amikor a német kormány már több mint 3 ezer középkori templomot rombolt le és építettek mecsetet a helyükbe.
2/8 anonim válasza:
Ausztriában nem gondolkodsz? Németország nekem sem tetszik annyira, szerintem Ausztria viszont gyönyörű és itt van a szomszédban, gyakrabban tudnál hazajárni.
5/8 anonim válasza:
Attól még miért zsidó valaki mert nem szereti Németországot? Te ott élsz vagy mi, mert rád is lehetne mondani, hogy zsidó vagy, ha nem ott élsz, mert hát miért nem? Afrikába sem költöznék, akkor meg rasszista vagyok? Ha azért zsidó vagyok, mert a saját hazámat jobban szeretem és szívesen élek itt ahelyett, hogy Németországba mennék, akkor sajnálom.
6/8 anonim válasza:
Én bár nem védem a németeket, igaz itt élek, egész pontosan a bajoroknál, de az életkörülmények jobbak az tény. és itt nem rombolnak templomot mecsetek miatt... a bajor is elég kétszínű népség, kb olyan mint otthon. a szemedbe vigyorog, nem meri mondani, ha baja van, de a hátad mögött simán kibeszél, meg lehord, ha úgy adódik. jobban tudják a szomszédok mikor mit csinálok, hova parkolok, mint én magam...szóval amit mondanak, hogy micsoda kedves, precíz népség, hát tudnék vitatkozni vele.
7/8 anonim válasza:
Ötöske, itt csak arról van szó, hogy senki nem volt kíváncsi az utazási tanácsadásra...
8/8 anonim válasza:
7-es a kérdező feltett egy kérdést, én erre ajánlottam egy jobb lehetőséget. Még mindig én válaszoltam legalább valami értelmeset, de te még annyit sem :D Szóval a te válaszoddal semmire sem ment, míg én legalább adtam tanácsot. Idióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!