Nem dögunalmas már a Cobra 11?
A nézettségi statisztikák szerint Magyarországon az első helyen van, de alighanem főként az ilyen könnyen befolyásolható kamaszok között.
A kezdet kezdetén még volt benne valami, de ma már teljesen jellegtelen.
Sőt alighanem, ha ennek egyszer vége szakad, akkor Erdoğan Atalay karrierje is zátonyra fog futni.
Most partnereket keresel önmagad megerősítéséhez meg arra, hogy együtt szidhasd valakivel?
Ha nem tetszik, ne nézd, nem kötelező. Lehet nézni Natgeot, Spektrumot, Discoveryt, ahol valóban színvonalas műsorok mennek vagy ott van a (szerintem a Cobránál ezerszer rosszabb) valóságshowk garmadája, netán a nyálas török/mexikói sorozatok vagy az amcsi helyszínelők. Meg még kismillió más.
Egyébként a legújabb társ nekem sem szimpatikus, de előtte nagyon sokáig szerettem a műsort, mert kikapcsolt, de mondjuk a Barátok köztnél jóval színvonalasabb módon. Ma is megnézem, akinek meg ez nem tetszik, az kapcsolja el a saját TV-jén a csatornát.
Ha a Cobra 11 nem jó, akkor nézd a Cobra Kai-t az sokkal jobb :D
Amúgy viccen kívül köze sincs a kettőnek egymáshoz, de nagyon jó sorozat a Cobra Kai.
A Cobra 11 meg akkor is rossz volt, amikor 12 éves voltam, most vagyok 21.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!