Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexeknek nincs lelkiismeret furdalasuk hogy az asszony hata mogott mennek szopni?
31.
Vagyis gyáva. Amit leírtal azt azt úgy hívják hogy felelősség háríts.
Ki tudott volna lépni a kapcsolatból ha neki nem jó. Ő mégis gyáva volt és inkább megcsalta.
lehet gyávaságnak nevezni valamilyen szinten az is de alapjáraton inkább ez a könnyebb út. Az emberek kerülik a konfliktust ezzel úgy vannak hogy kevésbé sértik meg a másikat sok tényezőn múlik. Én sem vagyok amellett hogy valaki megcsalja a másikat de azért sokszor a másik fél is tehet erről. A másik partner is szakíthatna ha már nem érzi a kémiát a másik iránt és sejtem elég sokat vitáznak vagy beszélnek a szex hiányáról. Persze van amikor egy kapcsolat már halálra van ítélve a sexualitás hiányában de sokszor minden más klappol és még szeretik is egymást. Ilyenkor kifejezetten jó lehetőség a nyitott kapcsolat olvastam hogy volt olyan pár ahol az megoldotta a problémát de ritka eset szerintem hogy azt mindketten beleegyezzenek. Nincs olyan hogy jó meg rossz én sosem ítélkezek. az emberi viselkedés sokszor kiszámítható de összetett érzelmeink vannak.
31 es vagyok amúgy, minek pontoztok le ? Leírtam a kérdésre egy értelmes választ!
33-as ez az ujjal mutogatás és a hárítás.
Tisztában van azzal hogy neki ez nem megfelelő de a "könnyebb" utat választja és inkább megcsalja mert képtelen kommunikálni. Majd a saját tettét ráfogja a másikra. Lehet hogy mind a 2 fél hibás hogy elromlott a kapcsolat de az csak az egyik félnek a felelőssége ha gyáva és megcsalja.
Ha nyitott a kapcsolat azt mind a 2 fel tudja és elfogadja. Ha ez nincs meg az nem nyitott kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!