Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexeknek nincs lelkiismeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexeknek nincs lelkiismeret furdalasuk hogy az asszony hata mogott mennek szopni?

Figyelt kérdés
okt. 31. 05:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
40%
Az ilyeneknek nincs, es hidd el elobb utobb tobbet tesznek mint szopas. Sok meg csalasnak sem veszi, mert bemagyarazzak maguknak
nov. 2. 16:05
 12/34 anonim ***** válasza:
82%
Aki meg akar csalni az megfog, legyen biszex hetero vagy meleg. Az hogy kinek van bűntudata az nem attól függ hogy biszex vagy sem.
nov. 2. 17:11
 13/34 anonim ***** válasza:
37%
Nekem volt hogy volt, de elmúlt. Nővel nem csalnám meg a felesegem, de fiúval néha megszoktam.
nov. 3. 10:47
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Sose csaltam, sose fogom.
nov. 3. 13:15
 15/34 anonim ***** válasza:
78%
Ennek semmi köze nincs a biszexualitáshoz. A hetero és a meleg férfiak is nagyjából ugyanakkora százalékban kefélnek félre.
nov. 12. 10:53
 16/34 anonim ***** válasza:
0%

Akár az is lehetne a kérdés, hogy a biszex nőknek nincs lelkiismeretfurdalásuk, amikor a pasijuk, férjük háta mögött eljárnak puncit nyalni?

Biszex témában a legtöbbször ki van hegyezve a kérdés a férfiakra, hogy ők, mert biszexek, akkor hűtlenek. De mi van a nőkkel?

nov. 13. 08:08
 17/34 anonim ***** válasza:
50%
16) a legtobb kerdes csalo ferfi biszexektol van. De abban igazad van,hogy a nok is ugyanugy csalhatnak. De szerintem tobb biszex no mondja el a párjának, hogy biszex es kiserletezgetne. Az ismeroseim kozott is a biszex nok sokkal egyenesebbek,mint a ferfiak.
nov. 13. 09:26
 18/34 anonim ***** válasza:
72%

El kéne már engedni ezt a témát.

Értjük, vannak biszexek akik megcsalják a párjukat de bőven van hetero, meleg és transz is.

A legtöbb megcsalás egyébként is csak fejben van. "Meg fog csalni" vagyis semmi jelét nem adta, de önbizalom hiány miatt ezt feltételezik és terjesztik a csalódotságukat tényként közölve. Aki mást mond az nyilván hulye.

Ha ennyire rossz véleményen van valaki a beszexekről akkor ne jöjjön velük össze. Könnyebb mint minden héten kiírni egy hasonló kérdést, nem? Bár lehet jobb ezen pattogni.

nov. 13. 09:56
 19/34 anonim ***** válasza:
Azért ha választani kellene,a feleséhem inkább egy nővel csaljon meg!Azt már tudom milyen ha férfival.
nov. 13. 09:58
 20/34 anonim ***** válasza:
21%
18) sok ember nem is jonne emiatt ossze biszexel. De sajnos ez nem valasztas, mint gondolod,mivel TITOKBAN biszexek. Pedig nekik is konnyebb lenne olyan partnerrel lenni, aki elfogadja oket es a valodi enjet szereti. Ehelyett hanyan vannak itt olyanok, akik írják nem mondjak el, mert tudja nem fogadnak el stb... Tudtad vegig, hogy homofob, bifob megis osszejottel vele.
nov. 13. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!