Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexeknek nincs lelkiismeret furdalasuk hogy az asszony
hata mogott mennek szopni?
Az ilyeneknek nincs, es hidd el elobb utobb tobbet tesznek mint szopas. Sok meg csalasnak sem veszi, mert bemagyarazzak maguknak
nov. 2. 16:05
Aki meg akar csalni az megfog, legyen biszex hetero vagy meleg. Az hogy kinek van bűntudata az nem attól függ hogy biszex vagy sem.
nov. 2. 17:11
Nekem volt hogy volt, de elmúlt. Nővel nem csalnám meg a felesegem, de fiúval néha megszoktam.
nov. 3. 10:47
Sose csaltam, sose fogom.
nov. 3. 13:15
Ennek semmi köze nincs a biszexualitáshoz. A hetero és a meleg férfiak is nagyjából ugyanakkora százalékban kefélnek félre.
nov. 12. 10:53
Akár az is lehetne a kérdés, hogy a biszex nőknek nincs lelkiismeretfurdalásuk, amikor a pasijuk, férjük háta mögött eljárnak puncit nyalni?
Biszex témában a legtöbbször ki van hegyezve a kérdés a férfiakra, hogy ők, mert biszexek, akkor hűtlenek. De mi van a nőkkel?
nov. 13. 08:08
16) a legtobb kerdes csalo ferfi biszexektol van. De abban igazad van,hogy a nok is ugyanugy csalhatnak. De szerintem tobb biszex no mondja el a párjának, hogy biszex es kiserletezgetne. Az ismeroseim kozott is a biszex nok sokkal egyenesebbek,mint a ferfiak.
nov. 13. 09:26
El kéne már engedni ezt a témát.
Értjük, vannak biszexek akik megcsalják a párjukat de bőven van hetero, meleg és transz is.
A legtöbb megcsalás egyébként is csak fejben van. "Meg fog csalni" vagyis semmi jelét nem adta, de önbizalom hiány miatt ezt feltételezik és terjesztik a csalódotságukat tényként közölve. Aki mást mond az nyilván hulye.
Ha ennyire rossz véleményen van valaki a beszexekről akkor ne jöjjön velük össze. Könnyebb mint minden héten kiírni egy hasonló kérdést, nem? Bár lehet jobb ezen pattogni.
nov. 13. 09:56
Azért ha választani kellene,a feleséhem inkább egy nővel csaljon meg!Azt már tudom milyen ha férfival.
nov. 13. 09:58
18) sok ember nem is jonne emiatt ossze biszexel. De sajnos ez nem valasztas, mint gondolod,mivel TITOKBAN biszexek. Pedig nekik is konnyebb lenne olyan partnerrel lenni, aki elfogadja oket es a valodi enjet szereti. Ehelyett hanyan vannak itt olyanok, akik írják nem mondjak el, mert tudja nem fogadnak el stb... Tudtad vegig, hogy homofob, bifob megis osszejottel vele.
nov. 13. 10:29
Kapcsolódó kérdések: