Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbánás, lelkiismeret-furdalás?
Hölgyeim és Uraim! Aki volt már együtt a saját nemével, járt-e úgy, hogy menet közben meggondolta magát és ebből keletkezett kellemetlensége?
vagy
Ha egyszer volt bi élményed, akkor "hogyan számolsz el" vele magadnak ha esetleg nem volt jó?
illetve
Aki szexelt a saját nemével, mit mondjon egy esetleges átvilágításon a szexuális dolgait érintően? Mert teljesen hetero nem maradsz...
Nem voltam még együtt férfival, mint sokakat, elsősorban engem is hajt a kíváncsiság
Voltam már ilyen téren haverságban is.
Mikor az első "alkalom" megtörtént, akkor utána elgondolkodtam.De semmilyen téren nem éreztem ,hogy valami nem lett volna jó,sem lelkileg, sem testileg.
Pár éves diszkrét barátom is volt így. Nála sem okozott ez gondot.
Sem magánéletet,sem egyéb más dolgot nem zavart meg.
Inkább abban látom a gondot,hogy sokan szeretnék, próbálkoznak,ismerkednek, aztán eltűnnek,amikor találkozni kéne. Erősebb a vágy, a kíváncsiság, mint a tetterő és a bátorság.
F,Bp
Az elsőt bántam meg, nem volt jó.
A második már jobb volt, persze akadtak azóta is nem annyira jó és nagyon jó élmények is. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!