Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm és haverom barátnője összeakadtak leszbi hajlamokkal majdnem engem is bevettek?
Találkozott a két lány , barátnőm és haveromé én meg átmentem gondoltam szokasos dumalas egy ket sör zene hallgatás lesz. Hát ezek az este folyamán egymásnak estek smaci tapi minden, ami jólvan engem nem zavar volt már ilyen, de aztán rám is nyomultak, fogdosás ami a páromtól nem zavart de haverom barátnőjét lekellett állítanom bejött amit csinált odanyúlt meg adott egy szájrapuszit de mondtam hogy ne hari de ezt már nem. Igazából nincs lelkiismeret furdalásom , mert leállítottam ha akartam volna nyitott volt a terep és nyílván élveztem is volna.
Haverom nagyon nem nyitott semmire se.Elmondani nem fogom neki mert ez nem az én “bulim” volt de nyílván ez nem volt korrekt. Meg mit mondhatnék hát a lányok bevadultak és majdnem bevettek engem is de jófej voltam kihagytam? Az én lelki ismeretem szerintem tiszta de mivel jó haverom így ez nem korrekt. Ti mit tennétek? Bánom h busszal mentem ki..
33/F
Koszonom
Ha igaz akkor orulok h vannak meg FERFIAK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!