Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Bi srácokban miért nincs korrektség?
Nyugi, ilyenek a melegek, a heteró pasik is, sőt a nők is.
Semmit nem ér a normális levelezés,semmit nem ér semmi, csak és kizárólag a kinézet számít !
Osztom a 2-es véleményét,saját tapasztalatból.
Én n6 is fent vagyok sok partner kereső oldalon.
Én mint ebben a világban kezdő nehezebben megy az ismerkedés.
Ráadásul egy kezdőnek azért elég ilyesztő tud lenni ez a gatya le bekapod bekapom stílus. Mindenki elkezdte valahogy és a többség így kezdte ha bevallja ha nem.
Nem mellesleg nekem már volt több találkozás is, de megvallom az őszintét a tapasztalt bi partner keresők sem jobbak.
Többször volt hogy eljött kocsival az illető, kB bemutatkoztunk egymásnak, aztán mire oda néztem már elő is vette a farkát, hogy akkor szopjam le.
Azért ez sem éppen az igényesség csúcsa, vagy ha ez nekem nem jött be szívesen elkísér egy erdő szélére. Pff
Tehát azért mindkét oldalon lenne min mindenkinek magán dolgozni és magába nézni.
Így nem egyszerű sem annak aki keres sem a kereső oldalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!