Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerinted az oké hogy ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted az oké hogy ha nem jövök be nem ad képet a másik holott csere volt megbeszélve?

Figyelt kérdés
A korod is mond meg légyszi ha kommentelsz. Köszi. Most jártam így egy pasival és ez felcseszett...

2021. máj. 5. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Nem, csak kiakarta csalni tőled a képet. Én is már jártam így. Sok a nyomi, ne foglalkozz velük.

26/F

2021. máj. 5. 10:35
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem oké sőt gáz. Minősíti aki tette. F 20
2021. máj. 5. 10:36
 3/8 anonim ***** válasza:
9%

Kis parasztokkal tele a net

Jobban jársz ha olyanokkal álsz szóba akiknek kint van profiljuk. És rögtön úgy köszönsz be hogy küldöd a saját fotódat.

40/@

2021. máj. 5. 10:40
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Miért van még más a neten mint kamusak?! Na jó, csak 99%, de a maradéknak is elmegy a kedve lassan...
2021. máj. 5. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Van csak van aki azt gondolja ha nem kellesz neki akkor megteheti hogy nem marad korrekt. Mondjuk ez róla is sokat mond. Ha meg szóvá mered tenni az hiszti... Fel se fogja mi a baj. Sajna van ilyen de az csak jó hogy hamar kiderül. Hisz másba is ilyen “korrekt” lehet akkor. Ezek a tipusok akik pl szakítás után nem méltósággal mennek el hanem utána mondanak mindent rólad. Lehet hogy nem helyes így még az sincs hogy napi 10 ember jutna neki. De lehet ezt kompenzálja az hogy végre ő lehetett ilyen és nem vele. Nem vedd magadra.

F 22

2021. máj. 5. 11:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyenek.

29/f

2021. máj. 5. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a válaszokkal egyet kell hogy értsek.

Rengeteg a kamus hirdetés / hirdető, de nem gondoltam volna, hogy ezeket a képeket gyűjtögeti valaki. (én nem szoktam)

2021. máj. 19. 05:49
 8/8 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Én ha kapok képet mindig küldök is mert így korrekt, akkor is ha nem jön be az illető.
2021. máj. 19. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!