Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeismerkedtem egy sráccal,és cserélnénk meztelen képet. Szerintetek cseréljek vele képet? Pár napja beszélünk,snapchaten lenne. Megbízhatónak tűnik,de van bennem még félelem.
Figyelt kérdés
2020. jún. 2. 16:20
1/16 anonim válasza:
Meztelen tested és az arcod soha ne fotózd egyszerre. Vagy az arcod látszódjon vagy a tested...
Különben vissza tudnak élni vele!
2/16 anonim válasza:
Nem kell meztelen képet küldeni és megvan oldva. 🤦
3/16 anonim válasza:
Küldhetsz, de úgy ahogy az 1-es írja.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek a válaszokat!:)
2020. jún. 2. 17:02
5/16 anonim válasza:
Komolyan azért lettem lepontozva, mert nem azt írtam, amit hallani akartok?
6/16 anonim válasza:
Ahogy az #1-es írja, ha ezt szeretnéd akkor csináld, de arcot és testet ne küldj egyszerre, csak külön-külön.
Azon ne lepődj majd meg, ha a képcserénél tovább nem jutsz el az emberek nagy részével, de ez van, majd kiismered a netes szokásokat :)
7/16 anonim válasza:
1 és6
na igen, csak akkor meg elég hiteltelen ... na meg nekem is jobban esik látni a srácot egyben.
8/16 anonim válasza:
1-es vagyok.
Majd látod élőben egyben. Ha 2 képből nem vagy képes összerakni valakinek a külsejét az érdekes...
Visszaéléseket csak így lehet elkerülni!!
9/16 anonim válasza:
Snapen kevésbé párás dolog, de arcról még nem küldenék.
10/16 A kérdező kommentje:
Nem fogok arcot egyértelműen! ^^ Köszönöm mindenkinek!:3
2020. jún. 2. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!