Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexualitásotokat elmondtátok a szüleiteknek?
Ha igen, akkor hogyan fogadták a dolgot, ha nem akkor miért nem?
Csak a hetero haverom tudja rólam. Az igaz, hogy ez senkire sem tartozik, de pride-os cuccaim vannak, és egy meleg barátom is jár hozzám, attól tartok már lassan sejteni fognak valamit.
Én még nem. Sok ismerősöm tudja már, társkeresőn is arccal vagyok fent, de itthon még nem mondtam el. Szerintem biztos eljön majd az ideje, de most még nem érzem úgy, hogy itt lenne.
24F
Nem
Semmi kozuk hozza
Azt mondanak ram hogy egy mocskos b*** vagyok
Homofobok nagyon
Ja, tényleg, basszus hogy erre nem gondoltam! Megyek is és mondom nekik legyenek türelemmel, hamar eljön a 60 :D
Yup, két hétig olvashattam miatta anno a bibliát inkább azt mondtam nekik hogy tévedtem mégse vagyok az. Na azóta a kapcsolataimról se tudnak semmit mert felesleges.
(Eleve nem akartam nekik elmondani csak erőltették)
Csak a hozzám közelálló barátaim tudják. Már jobban ismernek mint a saját szüleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!