Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszexualitásotokat elmondtá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszexualitásotokat elmondtátok a szüleiteknek?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor hogyan fogadták a dolgot, ha nem akkor miért nem?

Csak a hetero haverom tudja rólam. Az igaz, hogy ez senkire sem tartozik, de pride-os cuccaim vannak, és egy meleg barátom is jár hozzám, attól tartok már lassan sejteni fognak valamit.

szept. 5. 00:11
1 2
 1/19 platinumhand ***** válasza:
100%

Én még nem. Sok ismerősöm tudja már, társkeresőn is arccal vagyok fent, de itthon még nem mondtam el. Szerintem biztos eljön majd az ideje, de most még nem érzem úgy, hogy itt lenne.

24F

szept. 5. 02:22
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Nem tartozik rajuk. Fiukkal csak haverseg nem parkapcsolat ugyhogy semmi ertelme nem lenne.
szept. 5. 04:38
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
2) de ha párkapcsolat/szerelem lenne belole, akkor elmondanad?hisz siman megtortenhet, attol, hogy te nem akarod
szept. 5. 04:54
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
2-es vagyok. Nem, nem tortenhet meg szerintem, hogy szerelmes legyek fiuba. Hanmeg lanyba vagyok olyankor nem fiuzom.
szept. 5. 05:04
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

Nem

Semmi kozuk hozza

Azt mondanak ram hogy egy mocskos b*** vagyok

Homofobok nagyon

szept. 5. 06:47
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Én biszex nő vagyok, 14 évesen mondtam el. Anyámék azt mondták majd kinövöm. 28 vagyok 🤣
szept. 5. 08:23
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugy értették hogy majd 60 évesen 🤣
szept. 5. 09:31
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja, tényleg, basszus hogy erre nem gondoltam! Megyek is és mondom nekik legyenek türelemmel, hamar eljön a 60 :D

szept. 5. 09:41
 9/19 anonim ***** válasza:
90%
Lányként s mai napig nem tudnak róla. 28L
szept. 5. 09:42
 10/19 anonim ***** válasza:
89%

Yup, két hétig olvashattam miatta anno a bibliát inkább azt mondtam nekik hogy tévedtem mégse vagyok az. Na azóta a kapcsolataimról se tudnak semmit mert felesleges.

(Eleve nem akartam nekik elmondani csak erőltették)

Csak a hozzám közelálló barátaim tudják. Már jobban ismernek mint a saját szüleim.

szept. 5. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!